Hjem » Trondheim »  Kvalitet behøver ikke koste mer

Kvalitet behøver ikke koste mer

Gullsmed -og Urmakerkjeden ASECO har kontakt med de store produsentene rundt om i verden, og kan dermed levere kjente merkevarer til lavere pris. Kvalitet og service er kjedens satsingsområde, sammen med en ny-innført prisgaranti!

ASECO, som har hatt butikk på Sirkus Shopping (tidligere KBS) siden 2005, har siden 1965 vært en bransjeledende leverandør av smykker i gull og sølv. 
– Butikkjeden har helt siden oppstarten vært kjent for å levere kvalitetsvarer til lavest mulig pris, og er derfor elsket av sine kunder og hatet av sine konkurrenter, sier kjedeleder Frode Stokkeholm humoristisk. 
Men det ligger også alvor bak utsagnet, for i en tid hvor alle gullsmedforretninger handlet via grossister, og 2-3 fordyrende mellomledd, så handlet ASECO – med sine egne butikkutsalg, og mer enn 200 engroskunder - direkte fra de store produsentene av gull, sølv og diamanter. Dette gjorde at mange konkurrenter ble svar skyldig, konfrontert med at samme eller tilsvarende vare kunne kjøpes opptil 40% billigere hos ASECO.

Nye tider

Tidene har endret seg, og også gullsmedbransjen har måttet tilpasse seg. Det som tidligere var to bransjer; Gullsmedbransjen og urmakerbransjen, er nå så godt som smeltet sammen. Og i en tid hvor stadig flere kan handle fra utenlandske grossister, er tidene endret, men ASECO sitter fortsatt på sine gode gamle kontakter, og det er forskjell på å handle direkte fra en produsents fabrikk, og deres engrosavdeling. ASECO kutter fortsatt alle fordyrende mellomledd, og leverer i sine butikker varene direkte fra produsenten – dette gir fortsatt bransjens beste priser. Det garanterer de med sin prisgaranti!

Fokus på tid

De siste 15 årene har ASECO også satset stadig mer på armbåndsur, og har inngått samarbeidsavtaler med en rekke verdenskjente merkevarer, og er eneimportør av bestselgende klokkemerker som; Swiss Military by Chrono, Jean Paul Gaultier, Lee Cooper, Slazenger – alle disse er bestselgende innenfor sitt segment. Swiss Military by Chrono er et kvalitetsmerke, og er - som navnet forteller - produsert i Sveits, og leveres med 5 års garanti. Dette er kvalitetsklokker til svært hyggelige priser.
Jean Paul Gaultier – klokkene fra den kjente motedesigneren med samme navn – er attraktive klokker i design-segmentet, mens klokkene fra det Britiske jeans-merket Lee Cooper, er moteklokker til trolig markedets beste priser – kun noen hundrelapper!

Varesortiment

Samtidig som man har et stort fokus på kvalitet og pris, så er ASECO opptatt av å ha et bredt og fulldekkende vareutvalg, enten du ser etter gullsmedvarer eller klokker. Av ASECO’s spesialiteter trekker butikksjef Linda Sæther frem, Gifteringer, Dåpsgaver, diamanter, og selvsagt den bestselgende merkevaren JWLS – dette er smykker fra bare en hundrelapp eller to, og det selges tusenvis hvert år! Linda fremhever også «sølv-veggen» som de kaller den hos ASECO, en egen vegg med bare sølvsmykker, hvor du fritt kan se og velge dine favoritter!
– Vi merker også stadig mer til at kundene ser på varene i vår nettbutikk, NettGullsmeden.no, for så å komme og gjøre handelen i butikken. Det er hyggelig, skyter assisterende butikksjef Helene Musum inn.

Tid for diamanter

Juni og Juli er årets store sesong for diamanter! 
– Selvsagt selges enormt med diamantsmykker til jul, men når det kommer til forlovelse, frierringer og bryllup, så er høysesongen foran oss, og de fleste som kommer til oss er kjempefornøyde med både vareutvalg og service. Og selvsagt prisene, sier butikksjefen.
– Vi følger kundene gjennom fasene i livet, og det starter ofte med en frierring, og den kan du få i alle prisklasser, og så kommer gjerne det nyforelskede paret sammen tilbake til butikken, for å velge matchende gifteringer, og en morgengave hører selvsagt med. Våre kunder er så fornøyde med at de kan få alt ordnet på samme sted, og da gjerne en lekker klokke i morgengave til brudgommen, før de vandrer fornøyde ut, klar for å starte sitt nye liv sammen. Ekstra artig er det når de kommer tilbake, og det er dåp for parets førstefødte som står for tur, sier Linda. 
– Vi er heldige og får følge våre hyggelige kunder gjennom livets faser, både dåp, konfirmasjon, bryllup, bursdager og julegaver – alltid like hyggelige og fornøyde. Både kunden og vi, avslutter butikksjef Linda Sæther.

FAKTA: Aseco

• Du finner deres avdeling i Trondheim på Sirkus Shopping.
• Nettbutikk www.nettgullsmeden.no
• GRATIS GJENBRUKSPOSER: Aseco tar miljøansvar og har innført 100 prosent nedbrytbare bæreposer til kundene sine. Posene skal erstatte de tradisjonelle plastposene, og er designet for gjenbruk. De koster mer enn plastposene, men bæreposene er gratis for Aseco-kunder.
• Facebook: www.facebook.com/AsecoTrondheim

Tekst: Frode Stokkeholm | Foto: Carpe
 

Følg IN magasinet på Facebook