Hjem » Asker&Bærum »  ŠKODA Kodiaq & Karoq

ŠKODA Kodiaq & Karoq

Tsjekkiske Škoda er et bilmerke i sterk vekst som har flere spennende nyheter. I desember kom blant annet den etterlengtede Škoda Karoq ut på norske veier. Hos Møller Bil Rud finner du de nye modellene fra Škoda.

SUV‘en Karoq er en litt mindre versjon av Kodiaq som ble lansert i november i fjor.

Det er liten tvil om at ŠKODA er et populært merke i Norge. I 2017 lå ŠKODA på 6. plass i registreringsstatistikken. 
– Ett av slagordene til ŠKODA er mye bil for pengene. Det er gode familiebiler med mye plass og bra firehjulstrekksystem noe som passer godt for norske forhold. OCTAVIA er ŠKODAs mestselgende bilmodell her i Norge. Det er en utrolig fin familiebil til gunstig pris. OCTAVIA fikk et ansiktsløft i 2017 med ny, stilig design. ŠKODA henter jo mange av sine designelementer fra tsjekkisk krystall. Blant annet er baklysene på Kodiaq med sine skarpe kanter og linjer inspirert av krystallelementer, sier Espen S. Kristiansen Salgs- og Markedssjef hos Møller Bil Rud.

Populære KODIAQ og KAROQ

To andre populære modeller hos ŠKODA Møller Bil Rud er de to SUV‘ene KODIAQ og lillebroren KAROQ. 
– KODIAQ er en stor SUV med mye plass som fås både som fem og syvseter. Den har blant annet en rekke spennende detaljer som gummilister som kommer ut når dørene åpnes slik at nabobilene beskyttes. Karoq er en litt mindre versjon av Kodiaq som ble lansert i november i fjor. Den har allerede blitt svært ettertraktet og vi merker at det er stor interesse for begge disse bilene.
Om du tar turen innom hjelper det engasjerte salgsteamet deg mer enn gjerne med å finne den bilen som passer perfekt for akkurat deg og dine behov. 
– Vi har alle lang erfaring fra Møller-konsernet. Her møter du alltid dyktige salgskonsulenter som er gode på å finne den optimale bilen til hver enkelt kunde. Vi ønsker å gi best mulig kundeveiledning og hjelpe deg på veien. For de fleste starter kundereisen på mobilen eller nettbrettet og de er gjerne godt orienterte når de kommer hit. Vår jobb blir ofte å bekrefte om det de har sett for seg er riktig valg og gi veiledning om hva som er smart i forhold til ekstrautstyr. Vi ønsker at folk skal være fornøyde ŠKODA kunder i de neste 30 årene og dermed er det viktig at vi hele tiden er ærlige. Når kundene kommer tilbake for å bytte inn til sin andre eller tredje ŠKODA modell da vet vi at de virkelig er fornøyde!

SUV‘en KODIAQ er en stor SUV med mye plass som fås både som fem og syvseter.

Moderne verksted

Møller Bil Rud utfører også alt av service og vedlikehold slik at du får et trygt og enkelt bilhold. 
– Vi har et moderne verksted i tilknytning til avdelingen. Der har vi et eget sertifisert mekanikerteam og vi er alltid online med fabrikken. I tillegg tar vi også innbytte og takserer biler. Det viktigste for oss er å gjøre kundereisen så behagelig og enkel som mulig for deg som kunde, avslutter Espen S. Kristiansen og ønsker leserne velkommen innom for en hyggelig bilprat.

FAKTA: Møller Bil Rud

• Adresse: Olav Ingstadsvei 8, 1351 RUD
• Tlf: 24 03 22 70
• Web: rud.skoda.no
• Facebook: facebook.com/mollerrud

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Škoda


Følg IN magasinet på Facebook