Hjem » Oslo »  Klassisk og trendy mote til barn & unge

Klassisk og trendy mote til barn & unge

Enten du er på utkikk etter et nytt antrekk eller den perfekte julegaven til de yngre i familien er det vel verdt å ta turen innom Tante Pose på CC Vest. Her finner du nemlig klassiske og trendy antrekk til barn og unge fra internasjonalt anerkjente merker som Ralph Lauren, Stone Island og Moncler. I tillegg kan de friste med flere spennende norske designere!

Jubileene kommer på rekke og rad for Tante Pose i år. Ikke bare fyller butikken 40 år, det er også 30 år siden de flyttet inn i lokalene på CC Vest. I tillegg fyller selve senteret 30 år i år. I løpet av disse årene har butikken opparbeidet seg en stor og trofast kundegruppe. 
– Vi ser at i dag kommer besteforeldre som tidligere handlet til sine barn for å handle til barnebarna, noe vi selvfølgelig setter pris på. 
Og Tora-Bjørg som startet butikken for 40 år siden er her fremdeles daglig. Hos Tante Pose finner du antrekk til jenter og gutter i alderen 0-18 år. Butikken fører en rekke internasjonalt anerkjente merker og både Ralph Lauren og Petit Bateau har egne shop-in-shops her. Stilen er klassisk og trendy, samtidig som du alltid får det lille ekstra. Butikken er dessuten oversiktlig og enkel å finne frem i. Kombinert med fire store prøverom ligger alt til rette for en enkel handletur for både store og små. Og akkurat nå formelig bugner butikken over av vinterens nyheter.

Det perfekte juleantrekket

For de fleste er juleantrekket et av årets viktigste antrekk og hos Tante Pose finner du det perfekte juleantrekket til både gutter og jenter. 
– Vi har masse fine julekjoler fra merker som Ralph Lauren og den italienske leverandøren Mariella Ferrari, i tillegg til flere spanske og italienske leverandører. De fleste velger tradisjonelt til jul og det går mye i klassiske julekjoler enten i rød fløyel eller rødrutete. Til guttene går det mye i skjorter og chinos. Stadig flere velger sløyfe istedenfor slips og det er populært med enn litt mer avslappet pyntet stil istedenfor dress.
Mange benytter også anledningen til å handle julegavene hos Tante Pose. Ikke bare får barna eller ungdommene noe de har bruk for, dette er gaver som garantert vil bli godt mottatt. Er du ikke helt sikker på størrelsen kan Tante Pose friste med mye lekkert tilbehør som luer, belter og skjerf. Undertøy fra Calvin Klein og Björn Borg er dessuten alltid en sikker vinner til tenåringene. Til de skiglade har de fine julegaver fra kjente merker som Perfect Moment, Fusalp og Colmar. 
– Hårstrikker og hårspenner er populære gaver til adventskalendere. Vi har blant annet hårstrikker fra By Eloise som er laget av en lokal dame fra området her og hårspenner fra Prinsessefin i Trondheim.

Satser på norsk design

Hårstrikker og hårspenner er ikke det eneste som er norsk design hos Tante Pose. 
– Vi har nettopp fått inn et nytt norsk barnemerke, Lola & Friends. Det er jentene bak Ella & il som lager klær til jenter og gutter opp til 13 år og er et veldig prisgunstig merke. Det er norsk design med en fransk tvist. Lola & Friends har fått sin egen vegg her i butikken og faktisk er vi den første utenforstående butikken som fører dette merket, ellers selges det kun i deres egne kanaler. 
Et annet norsk merke i butikken er Vilje & Ve som lager klær til barn i barnehagen og småskolen. 
– Klærne er laget i en blanding av ull og bambus og vi får veldig gode tilbakemeldinger på dem. Det som er litt morsomt er at både Vilje & Ve og Lola & Friends er laget av lokale designere som bor i området her. Vi synes det er gøy at norsk design kommer mer og mer, og for oss er det selvfølgelig ekstra hyggelig at norske designere nå satser mer mot barn også.

Stort utvalg i jeans

Tante Pose har også et stort utvalg innen jeans fra blant andre Levi’s, Diesel og The New. Akkurat nå er bootcut veldig populære hos jenter, både når det gjelder jeans, chinos og kordfløyel. I butikken finner du mange flotte bukser med bootcut fra blant andre Jacob Cohën og The New. Både mødre og døtre er dessuten innom for å kjøpe de lekre kasjmir plaggene fra Lisa Yang og til de aller minste er franske Petit Bateau alltid populært. 
 Her får du dessuten alltid god hjelp til å finne akkurat det perfekte antrekket. 
– Vi er alltid opptatt av å yte god service. Trenger noe å justeres så ordner vi det hos en skredder, avslutter Tora-Bjørg og ønsker alle velkommen til Tante Pose på CC Vest!

FAKTA: Tante Pose

Adresse: CC Vest, Lilleakerveien 16, 0283 Oslo
Telefon: 22 73 19 14
E-post: klaus@tantepose.com
Webside: www.tantepose.net
Facebook: www.facebook.com/tantepos
Instagram: www.instagram.com/tanteposeccvest

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Lola & friends