Hjem » Asker&Bærum »  Klassisk og stilrent utvalg

Klassisk og stilrent utvalg

– Vi vil være nær kundene og tilby topp kundeservice, derfor flyttet vi inn på Fornebu S, sier butikksjef, Eva Svensson. Hun fronter Kalma Interiør sin butikk på Fornebu S. Vi trives veldig godt her på senteret. 

– Vi har vært her siden juni i år og er stolte av hva vi har fått til.
Kalma interiør har 40 års erfaring med å selge interiør, møbler og belysning, moderne design med god funksjonalitet av høy kvalitet. Kalma har en filosofi som gjør at de tenker litt lengre enn de neste trendene og har opparbeidet seg en solid posisjon i markedet med et klassisk og stilrent utvalg innen spisebord, stoler, salongbord, sofaer, vaser, tekstiler, speil og belysning.
– Vi designer og lager egne produkter sammen med utvalgte internasjonale produsenter og kan derfor tilby stilmøbler til konkurransedyktige priser, smiler den blide butikksjefen.

Dyktige medarbeidere

Med seg på Kalma-teamet på Fornebu S har hun fem sterke damer med bred erfaring, men med interiør og kundeservice som fellesnevner. At valget falt på Fornebu S henger sammen med nærhet til kundekretsen og senterets miljøprofil. Kalmas nye butikksjef er svært fornøyd med at arbeidsplassen er topp moderne og miljøbevisst med henblikk på energibruk, inneklima, materialbruk og avfallhåndtering.
– Vi har klassiske stilrene og funksjonelle møbler i god kvalitet. Vi følger nøye med på interiørtrender og bruker elementer der det passer inn i vårt konsept. Vi er opptatt av å lytte til kundene og finne hvilke behov de har og hva de ønsker seg av våre varer. Personlig service er derfor noe vi setter svært høyt her hos oss. Alle som kommer hit skal føle seg velkomne, og vi vil gjerne hjelpe kundene å finne møbler og interiør som passer din stil, slik at du vil trives med dine kjøp i mange år fremover.
Velkommen til Kalma på Fornebu S

FAKTA: Kalma på Fornebu S

• Har 40 års erfaring med å selge interiør, møbler og belysning av høy kvalitet, moderne design og god funksjonalitet
• Adresse: Fornebu S
• Telefon: 97315616
• E-post: fornebu@kalma.no
• Webside: www.kalma.no
• Facebook: facebook.com/kalmainterior
• Instagram: instagram.com/kalmainterior
• Åpningstider: Man-fre 10-20, lør 09-18 & søn stengt

Tekst & foto: Stein Olav Kåsa

Følg IN magasinet på Facebook