Hjem » Asker&Bærum »  Klar for vintereren med skiboks

Klar for vintereren med skiboks

Høsten er endelig over og det drar seg ubønnhørlig mot jul. Det tradisjonelle kaoset med det første snøfallet og hordene av bilister som skal legge om dekk i siste liten er over. Dermed skulle en tro at Ronny Stave på Dekkhallen på Jar har roligere dager. Slik er det visst ikke i det hele tatt.

– Vi har holdt til her på Jar siden 2010 og i begynnelsen var vi en ganske tradisjonell aktør innenfor dekk og felg, forteller Ronny. 
– Siden da har vi vokst fra null til å bli Bærums ledende dekk- og felgspesialist.
Riktignok er Dekkhallen totalleverandør av dekk og felger men denne bedriften har flere bein å stå på.
– Det er mye som har endret seg siden den gang, og nå har vi en rekke produkter og tjenester her på huset. Felles for alt vi driver med er at vi har stor kunnskap, og at vi leverer på pris. Når det gjelder dekk er vi medeier i Fagdekk og samarbeider med Point S på innkjøp. Point S er Europas største aktør, og dermed har vi noen innkjøpspriser som gjør oss nærmest uslåelige på pris. Vi har mange stamkunder også. Det sier en del i dagens marked. Det er tross alt et utall aktører der ute som reklamerer med at de er billigst. Med over 7200 hjul i dekkhotellet og en stadig voksende kundemasse er det mye som tyder på at vi gjør et eller annet riktig, sier Ronny og smiler.

Skiboks

Dekkhallen selger og leier ut skibokser til markedets beste priser og har ett fantastisk utvalg. Som eneste aktøren i Bærum tilbyr de også skibokshotell! Dekkhallen forhandler tre merker. Norske Skiguard, de svenske merkene Calix og Thule. I tillegg selger de mye av billigmerket Skiboks Extreme 500 som er en fullverdig skiboks til kun 2.995 kroner. Norske Skiguard er markedsleder i Norge og har vært på markedet i ca. 25 år. Skiguard designer selv, og har egen produksjon i Sigdal i tillegg til at eventyret startet i Bærum. God design og høy kvalitet har alltid vært et fundament i Skiguards tenkning. Boksene blir utviklet i nært samarbeid med aktive utøvere i ski miljøet. Skiguard kan se tilbake på et årelangt og nært samarbeid med Norges Skiforbund, og alle deres særforbund. I tillegg støtter og samarbeider de med en lang rekke idrettslag landet over og støtter også mange enkeltutøvere.

Calix

For Calix er takboksen et optimalt sett å utnytte bilens potensial. Calix takbokser produseres av Autoform og finnes i en rekke modeller for ulike behov, fra smale og korte transportbokser til lange og brede skibokser. Calix takbokser utvikles og produseres i Sverige. Det er også din garanti for at takboksene er skapt for nordisk klima og design. Alle Calix takbokser er enkle og montere på og av, samt at de også har side åpning begge veier (Dual opening) som inn og utlasting lettere.

Bulker og riper – Smart repair

Vi har alle hørt skrekkhistoriene om digre kostnader når leasingbilen skal leveres. En liten ripe du knapt har lagt merke til kan plutselig koste tusenvis av kroner. Dekkhallen ligger ca. 70 prosent under prisene til et tradisjonelt lakkverksted. Det er det samme med felgskader. En felgskade på en vanlig familiebil koster ofte mellom 4.500 og 9.000 kroner. Leasingselskapet tar seg rett og slett betalt for en ny felg. På Dekkhallen fikser de slike skader for mellom 1.200 til 1.800 kroner selvsagt litt avhengig av skadeomfanget.
– Vi fikser felger som har større skader også, forsikrer Ronny. 
– Vi har markedets desidert beste felgrettemaskin her hos oss. Den valser ut skadene på felgene slik at selv ganske hærpede felger blir fine og runde igjen. Vi er så gode på dette at vi faktisk kan tilby felgretting innen 24 timer. Vi hadde aldri klart alt dette uten topptrente selgere og service medarbeidere, sier Ronny.
– Det handler mye om å være nytenkende og innovative i en bransje som har ett stort og underutnyttet potensial for utvikling. Dekkhallen sin posisjon skal forsterkes ytterligere i tiden og årene som kommer, lover han.
Som kunde av Dekkhallen er det tydeligvis bare å glede seg!

FAKTA: Dekkhallen / Skiboksutleie

Adresse: Bjerkelundsveien 18, 1358 Jar
Telefon: 67 20 98 20 / 90 06 37 32
E-post: POST@DEKKHALLEN.NO
Web dekk og felger: dekkhallen.no
Web skiboks: skiboksutleie.no
Web fikse skader: smartrepairoslo.no
Web dekk til MC: dekktilmc.no

Tekst: Stein Olav Kåsa | Foto: Stein Olav Kåsa, Skiguard og Calix
 

Følg IN magasinet på Facebook