Hjem » Asker&Bærum »  Klær med barna i fokus

Klær med barna i fokus

Lola & friends ble skapt av designerne bak klesmerket ella&il. Der ella&il tilbyr tidløse baseplagg til damer, så har Lola & friends klær til barna i fokus.

Designerne bak Lola & friends er svigerinnene Lene og Rikke Holmen-Jensen. De har begge tre barn hver og fra de begge fikk sitt første barn har de alltid vært på søken etter søte og delikate barneklær i gode kvaliteter. Med lidenskap for design og et hjerte for det franske motebildet ble Lola & friends sitt univers skapt. Lola & friends fokuserer på klær til barn i alderen 0-13 år. Med duse farger, søte print og delikate detaljer er Lola & friends lett å kjenne igjen. Kvalitet og komfort er en viktig del av Lola & friends. Barna er det mest dyrbare vi har, og man ønsker at klærne de har på seg skal være silkemyke.

Laget med kvalitetsprodukter

Lola & friends har fokusert på klær i kvaliteter som Pima cotton og merino ull. Pima cotton er den fineste og mest ettertraktede type bomull i verden. Dens silkeaktige og ekstremt myke følelse er et resultat av perfekte vekstvilkår i nordkyst dalene i Peru. Høstingen av Pima cotton gjøres for hånd og nettopp dette utgjør en stor forskjell, ettersom forsiktigheten ved å høste for hånd bevarer fibrene bedre. Det sies at klær av Pima cotton varer opp til 50 % lengre enn andre bomullskvaliteter. Merino ull brukes også på store deler av kolleksjonen hos Lola & friends. Den deilige merinoullen er myk og slitesterk og derfor også spesielt godt egnet til baby- og barneprodukter.
Ullen isolerer godt mot kulde og holder barna varme selv om de skulle bli våte eller fuktige. Merinoullen har også naturlige temperaturregulerende egenskaper. Totalt sett gir de gode kvalitetene som benyttes i Lola sine kolleksjoner sammen med det delikate og søte designet, et verdiløft til kundene om produkter med den beste kvalitet.

Brand Store på Stabekk

Lola & friends har sin egen Brand Store på Stabekk. Denne butikken var en drøm som kom i oppfyllelse og butikken tilbyr begge merkene deres, ella&il og Lola & friends. Stabekk er svigerinnens lokalsamfunn og derfor den naturlige lokasjonen for deres første Brand store. Det å være med å bygge opp lokalsamfunnet og bidra til mer aktivitet i nærområdet er en viktig del av jentenes visjon. Butikken er blitt akkurat slik de drømte om. Den er todelt hvor hver av merkene får sitt eget univers. I Lola & friends sin verden finner man alt man trenger, fra baby-tilbehør, pysjer samt klær til både hverdags og pent.
Designerne bak merket er alltid på jakt etter ny design og produkter til sine kjære små. De ønsker å skape klærne som barna selv ønsker å gå i. Det skal være behagelig og komfortabelt, men samtidig utstråle en herlig blanding av lekent, søtt og preppy. Til tross for at merket vokser i rekordfart og opplever stor etterspørsel, er Lola & friends tro mot sitt design og vil aldri gå på kompromiss av løftet om kvalitet og fine detaljer.
Velkommen til Lola & friends sin verden, en verden for de vi er mest glad i.

FAKTA: Lola & friends

• Brand store: Gamle Drammensvei 38, 1369 Stabekk
• Showroom: Lilleakerveien 47, 0284 Oslo
• Nettbutikk: lolaandfriends.store
• Telefon: 92 15 59 98 
• Epost: hello@lolaandfriends.store
• Facebook: facebook.com/lolaandfriends.store
• Instagram: instagram.com/lolaandfriends.store

Tekst & foto: Stein Olav Kåsa
 

Følg IN magasinet på Facebook