Hjem » Trondheim »  Kjøp en klokke og støtt en god sak

Kjøp en klokke og støtt en god sak

De sveitsiske klokkemerkene Certina og Victorinox har lansert eksklusive spesialmodeller, der deler av overskuddet går til arbeidet med å beskytte havskilpadder og til Stiftelsen Norsk Luftambulanse. 

Certina har lansert dykkerklokken DS Action Diver Sea Turtle Conservancy 60th Anniversary, som markerer 60-årsjubileumet både til Certinas DS-konsept (Double Security) og til organisasjonen Sea Turtle Conservancy. 

Skilpaddesymbol

Sistnevnte har siden 1959 jobbet med å bevare de utrydningstruede havskilpaddene i Karibia, Atlanteren og Stillehavet. For Certina har skilpadden og dens kraftige beskyttende skall lenge vært en viktig del av klokkemerkets identitet, og i 1959 ble skilpaddeskallet tatt i bruk som et symbol på DS-klokkenes robusthet og resistens. Certina har siden 2017 støttet arbeidet til Sea Turtle Conservancy.

Dykkerklokke

Spesialmodellen av DS Action Diver-klokken er en ekte dykkerklokke som er vanntett ned til 300 meter. Kassen er i rustfritt stål og har en robust gummireim med foldespenne og forlengelse for bruk med dykkerdrakt. Klokken er utstyrt med ripesikkert safirglass og en skrudd krone for ekstra sikkerhet. Baklokket er dekorert med Sea Turtle Conservancys logo, og signaturfargen til organisasjonen går igjen på urskiven og sekundviseren. Kjøper du spesialmodellen får du den levert i en skilpaddeformet boks med en matchende nøkkelring inkludert. Prisen er 7.990 kroner, og deler av overskuddet går til arbeidet til Sea Turtle Conservancy.

Støtter Norsk Luftambulanse

Ønsker du heller å støtte Stiftelsen Norsk Luftambulanse gjennom klokkekjøpet ditt, så har Victorinox lansert den splitter nye modellen I.N.O.X. Carbon, der 1.000 kroner av hvert kjøp går til Stiftelsen Norsk Luftambulanse. I.N.O.X.-serien er kjent for sine robuste klokker og tøffe design, og spesialmodellen kommer med en urkasse i sort karbon og en gul paracord-reim, som kan strekkes ut til et flere meter langt tau. Det finnes bare 1200 eksemplarer av spesialmodellen i hele verden, og som ekstrautstyr får du en Victorinox-kniv, etui, ekstra skinnreim, nøkkelring og bumper med på kjøpet. Prisen på klokken er 9.995 kroner.
I Trondheim får du kjøpt begge de to spesialmodellene hos Urmaker Håkon Lian.
– Vi ser at det er viktig for kundene å være med å bidra til viktige formål, sier daglig leder hos Urmaker Håkon Lian Wenche Lian, som kan opplyse om at de de har tatt inn et begrenset antall av begge klokkene.

FAKTA: Urmaker Håkon Lian

• Urmaker Håkon Lian holder til i Nordre gate 9 i Trondheim. 
• Besøk gjerne Urmaker Håkon Lian på:
- Web: urmakerlian.no
- Facebook: Urmaker Håkon Lian AS, Protid
- Instagram: @urmakerhaakonlian
• Disse urmerkene finner du i butikken: Rolex, Tudor, Breitling, Omega, Nomos Glashütte, TagHeuer, Raymond Weil, Victorinox, Tissot, Certina, Casio, Seiko, Harper & Brooks. 

Tekst: Renate Brødreskift | Foto: Renate Brødreskift & Urmaker Håkon Lian

Følg IN magasinet på Facebook