Hjem » Trondheim »  Kitch`n har åpnet butikk på City Lade

Kitch`n har åpnet butikk på City Lade

2.oktober åpnet kjøkkenutstyrkjeden Kitch`n på City Lade. Butikkjeden har litt over hundre butikker i landet og det siste året har ikke mindre enn tjue butikker dukket opp på landsbasis. Kitch`n selger alt av utstyr til kjøkkenet som trengs i en husholdning.

Cecilie Maria Storholm er klar til å hjelpe kundene med julehandelen

Det hele startet i 1996 på Kvadrat i Sandnes med en butikk som da het Bjørns Kjøkkendesign, og som gjorde at det etter hvert ble flere butikker i regionen. I 2002 endret butikkjeden navn til nåværende Kitch`n. Det har vist seg at kjeden har truffet blink med konseptet, for det er stadig flere fornøyde kunder som kommer igjen og vet at de får kvalitet i butikkene. Butikken på City Lade er ikke stor i omfang men den er spekket med varer til kjøkkenet. Her er det servise, krus, vinglass, ølglass, pizzaovn, karafler, kjeler, stekepanner, bestikk, vannkokere, kjøkkenmaskiner, brødristere og mye mer av høy kvalitet.

Kitch`n har fem filialer i Trondheim. De andre er plassert på Trondheim Torg, i Jomfrugata 6, Solsiden og City Syd. Til neste år etablerer kjeden seg i Sverige. Filialen på City Lade har tre fast ansatte og i alt tjue butikkmedarbeidere som jobber deltid på de forskjellige butikkene. 
– Det er en dynamisk og ung gjeng som jobber i butikkene, de fleste jenter men også noen menn og gutter. Det er mange merker å vite noe om men det gis god opplæring og oppfølging til de nyansatte og det er mye kunnskap ute og går om det som måtte finnes i butikken, sier daglig leder Margrethe Lundgren.

Butikken har ikke egenproduserte varer men det finnes mengder av merkevarer i mange prisklasser. Her kan du finne danske Rosendahl og Bodum, norske Hardanger Bestikk og Wik&Walsøe, franske LeCreuset, finske Iittala og ellers varer som importeres fra hele verden. Merkene det som selger mest av er Bodum og Rosendahl. Annet som også selger bra er en støpjernsgryte fra LeCreuset, et merke det er verdt å merke seg pga pris og kvalitet. Mens Modern House er en billigere merkevare Kitch`n selger mye av.

Hos Kitch`n kan du skrive både bryllupslister og ønskelister, veldig praktisk for både brudepar/jubilant og gjester. De som skriver lista setter opp det de måtte ønske seg, og gavene som kjøpes blir registrert og du slipper å ende opp med ti kakespader. Nå har de en egen konkurranse frem mot jul; alle som skriver julens ønskeliste hos Kitch`n er med i trekningen om å vinne hele ønskelista!

Kitch`n har en veldig stor kundeklubb og klubbmedlemmene får egne tilbudspriser på en mengde varer, ukentlige nyhetsbrev og en gave når de har bursdag. Det er gratis å bli medlem og du kan når som helst melde deg ut.

Hva er det som gjør ei gryte til ei god gryte? Det kommer an på hvordan den er laget, om det er støpejern, stål, aluminium eller belagt gryte. En helstøpt gryte har veldig bra varmefordeling slik at alt som skal lages får riktig tem-peratur samme hvor i gryta det ligger. En støpjernsgryte er en allrounder, i denne kan man lage det aller meste av mat og er ideell til steking og bruning av kjøtt. I en belagt gryte skal det mye til for at maten brenner seg og er veldig bra til f.eks. ris, pasta og alt av melkeprodukter.

Også på glass er det forskjell på kvalitet, her er det vanlig glass og krystall som kjemper om kundene. Kjøper man krystallglass som er det klareste glasset og er noe dyrere enn vanlig glass får man en vare som holder seg lengre og tåler vask bedre. Krystall er hardere og holder derfor bedre på sine egenskaper. Butikken har flere typer vinglass. Skal du f.eks. drikke en tung rødvin er det en fordel å ha et glass med stor munning, noe som gjør at vinen får godt med luft. Her finnes så klart også hvitvinsglass, ølglass og melkeglass.

Så enten du leter etter den rette julegaven eller bare trenger noe nytt til kjøkkenet så bør du ta turen innom Kitch`n, de hjelper deg med å finne det du leter etter.

Tekst & foto: Aron Nørstebø

Følg IN magasinet på Facebook