Hjem » Trondheim »  Ketlyns lidenskap ble til interiørbutikk

Ketlyns lidenskap ble til interiørbutikk

Hun startet med salg av campingutstyr og interiørvarer via nettbutikk og fysisk butikk på Øysand. Nå har Ketlyn Nordbakk utvidet konseptet og åpnet ny interiør-outlet på Tiller.

Ketlyn Nordbakk har realisert interiørdrømmen med butikken K&S Style.

Rett ved City Syd på Østre Rosten ligger interiørbutikken K&S Style. Her finner du ikke bare interiørvarer, men også vesker, smykker, skjerf, belter og badetøy. Herfra håper innehaver Ketlyn Nordbakk å nå ut til enda flere kunder i Trondheims-regionen. 
– Vi åpnet outlet her på grunn av at det er mer sentralt. Det er kanskje litt lettere å komme seg hit enn til Øysand, sier Ketlyn.

Ketlyn Nordbakk og Sanna Fjærli håper å nå ut til enda flere kunder i Trondheims-regionen med den nye avdelingen til K&S Style på Tiller.

For damer

Kanskje har du allerede klikket deg innom nettbutikken eller besøkt K&S Style sitt 900 m² store showroom på Øysand, som ligger i samme lokaler som bobilforhandleren Namsen Auto. Det var her butikkdrømmen til Ketlyn ble realisert i februar 2020. Da hadde hun jobbet flere år hos Namsen Auto, som eies av hennes mann. 
– Dette med campingutstyr var det jeg som kunne. Og så har jeg veldig stor interesse for interiør, og tenkte at jeg kunne importere varer selv. På Øysand selger vi alt fra skrutrekkere til campingmøbler, og vi importerer også spabad som vi selger i nettbutikk og i butikken på Øysand. Her på Tiller retter vi oss mer mot damer. Eller, vi retter oss kun mot damer, smiler Ketlyn. 
To dager før jul i fjor åpnet hun butikken på Tiller, men koronaen førte til at hun måtte holde stengt frem til påske. I denne perioden ble nettbutikken redningen. 
– Det er nettbutikken som har stått for størstedelen av salget vårt. Vi har over 70.000 varelinjer i nettbutikken, sier Ketlyn.

Rimelig interiør

Responsen etter at hun endelig kunne åpne for fullt på Tiller har vært veldig bra. Målet med K&S Style er å tilby noe unikt som man ikke finner alle andre steder. Varene importerer hun selv eller kjøper opp fra konkursbo, noe som betyr at du kan gjøre et skikkelig interiørkupp, også blant kjente merkevarer. Kanskje trenger du et gavetips eller inspirasjon til å innrede studenthybelen i høst?
– Vi har blant annet speilmøbler, som er noe som ikke mange andre selger. Det er jo mange ungdommer som er opptatt av interiør, og vi vil gjerne nå ut til flere studenter. Så har vi også en del håndlaget glass, som kommer fra en av de største fabrikkene innen håndlaget glass. Jeg har selv vært på fabrikken i Kina og plukket ut varene og sett at alt lages for hånd, forteller Ketlyn.

Inspireres overalt

Inspirasjon til butikken henter hun overalt. 
– Det kan være når jeg er hjemme hos folk eller på reise innenlands eller utenlands. Jeg må alltid innom butikker når jeg er på tur, og jeg kan også bli inspirert når jeg er på restaurant, forteller Ketlyn, som beskriver det som julekvelden hver gang hun pakker ut nye varer.
– Vi har mange skatter på lager som vil komme i butikken utover høsten og vinteren. Det blir mye tilbehør slik som skjerf, votter og skinnvesker blant annet fra det norske merket Rosenvinge. I november har vi planer om å arrangere Damenes Aften på Øysand for alle som er interessert. Da inviterer vi noen som kan en del om trender og interiør, og serverer snacks og drikke, forteller Ketlyn. 
Og skulle du lure på hva bokstavene i firmanavnet står for, kan Ketlyn avsløre at svaret er ganske enkelt «koselig» og «stilig». 
– De fleste tror meg ikke, og mener bokstavene står for Ketlyn og Svein, som er navnet til mannen min. Men det gjør de altså ikke, ler Ketlyn.

FAKTA: K&S Style

• K&S Style avd. Tiller Østre Rosten 34 
• Epost: tiller@ksstyle.no
• K&S Style avd.Øysand: Øysandvegen 239, 7224 Melhus
• E-post: post@ksstyle.no
• Nettbutikk: ksstyle.no
Facebook.com/KogSstyle
Instagram.com/ksstyle.no

Tekst & foto: Renate Brødreskift

Følg IN magasinet på Facebook