Hjem » Trondheim »  K&S Style er camping & interiør

K&S Style er camping & interiør

Den ganske så nye camping og interiørbutikken gikk ut på nett og fysisk butikk i februar i 2020. Du finner K&S Style på Øysand et lite kvarter med bil fra Trondheim.

IN magasinet tok en prat med den dedikerte daglige lederen Ketlyn Ernits om oppstarten, lidenskapen og butikken. Vi fant butikkens Showroom og kontor i andre etasje i lokalene til Namsen Auto i Øysandveien 239. Lokalet er spekket av varer fra Kina og Danmark, med en todeling hvor du finner interiør i en retning og camping den andre. Det er mye hverdagsluksus for hjem, hage og campingliv her. Til hjemmet finner du interiørartikler til badet, belysning for hele huset, vaser og planter samt speil bord og stoler. Her finner de aller fleste noe for seg, for hjemmet med alle dets rom eller for bobilen eller campingvogna. For campinglivet finner du bord og stoler, grill og grillutstyr, og til hagen kan du blant annet handle varmelamper til småkjølige sommerkvelder.

Hvordan var det å starte ny butikk?

– Jeg er jo utdannet frisør og negledesigner og bare elsker bling bling og detaljer. 
Ikke så vanskelig å se egentlig skyter vi inn. 
– Før jeg startet opp K&S Style jobbet jeg i butikken Namsen Auto som er en bedrift som selger bobiler og campingvogner. Der satte jeg meg inn i camping og interiør, noe jeg dro med meg inn i jobben min her. Vi tok over campingvarene da vi som datterselskap startet opp. Vi er jo bare to ansatte i K&S, jeg som daglig leder og en medarbeider. Det blir lange dager, men jeg elsker jobben min så det byr ikke på trøbbel. Når det kommer til oppstarten ble ideen født på en forretningsreise til Kina der vi var på en messe for å finne varer til Namsen Auto. Da bestemte jeg og min samboer som eier Namsen Auto oss for å starte opp noe nytt. Det var ledige lokaler i andre etasje på Namsen Auto som vi startet opp K&S Style i. Firmaet ble et datterselskap til Namsen Auto.
En tur rundt i lokalene sier oss at plassen er godt benyttet, for her er det metervis med hyller med bestikk, service, lysekroner, speil, stoler til inne og utebruk samt vaser, blomster og glass med mer.

Hvor kommer varene i butikken fra?

– Vi handler fortrinnsvis varer i Kina og Danmark. Flere turer til Kina fikk meg til å åpne øynene for det store brede utvalget de har der, varer som er midt i blinken for K&S Style. Det vi selger av varer fra Danmark har et rustikt preg, noe landlig over seg, og det vi selger fra Kina er mer bling bling, mye glass for eksempel.

Hva er planen fremover?

– En del av planen er å få nettbutikken større. Vi skal også bli større på spabad, et segment som er midt i blinken for oss.
K&S Style er importør av Spabad Premiumbad, til utvendig bruk og til alle årstider i Nordisk klima. De er bygget etter strenge kvalitetskrav fra verdensledende innen spa og sauna. Om du bestiller noe i nettbutikken fra Kina som ennå ikke er produsert vil det ta ca. 65 dager før du har varen i posten. Denne måten å handle på blir jo bare mer og mer vanlig. Lurer du på hvordan en vare ser ut i virkeligheten er det svært stor sjanse for at du finner den på Øysandveien 239.

Hva er det som selger mest for tiden?

– Vi selger massevis av lamper med mye bling bling for tida. I butikken har vi et eget rom med et stort utvalg av disse. Ellers går det mye av alt innen camping, noe som har å gjøre med årstiden men også koronatiden vi lever i. Vi har for eksempel nå om dagen halv pris på en campingstol, den går nå til 599,-. Av hageprodukter selger vi også settekasser som er satt ned 20%, et tilbud som er svært populært. Sittebenk med putekasse som er satt ned 40% selger også godt. Vi har de siste månedene gått opp i inntekt, ikke minst på grunn av økt salg av fritidsprodukter. Det som er en klar trend er at de som kommer inn handler både for hjemmet, bobilen og hagen.
K&S Style ser det som sin viktigste oppgave å gi kundene de beste produktene innen interiør, dekor og utstyr til bobilen og campinglivet. Butikken vil møte folks behov for hverdagsluksus med bredt utvalg, gode priser, den beste servicen og det lille ekstra. Butikken er åpen mandag til fredag 9-17 og lørdag 10-14 og er lett å finne i Namsen Autos lokaler på Øysand.

FAKTA: K&S Style

• Adresse: Øysandvegen 239, 7224 Melhus
• Nettbutikk: ksstyle.no
• Instagram: instagram.com/ksstyle2019
• Facebook: K&S Style
• Åpningstider: Hverdager 9-17 & lør 10-14. Ta kontakt for å avtale besøk utenom vanlig åpningstid.

Tekst & foto: Aron Nørstebø

Følg IN magasinet på Facebook