Hjem » Trondheim »  Italiensk sommer

Italiensk sommer

Italia er kjent for fashion og design, og mange av verdens motehus har sitt utspring i Alpelandet. Nå inntar flere spreke og fartsfylte Italienere Trondheim by …

I juni 2020 er det premiere på klokkene fra Maserati, i Trondheim. Klokkene er designet i tett samarbeid med bilprodusenten, og har med seg tydelige designelementer fra bil og motor, fra sitt familiemedlem på fire hjul.

BILER

Biler - og i særdeleshet sportsbiler fra Italia - har alltid stått bilelskere nær, og i disse tider hvor klokker blir stadig mer moderne, og klokkeinteressen ofte opptar de samme personene, som også er genuint interessert i lekre sportsbiler; Hva er vel mer spennende enn en Italiensk klokkeserie, som bærer navnet til en av de mest tradisjonsrike sportsbilskaperne?
Ett av verdens mest eksklusive bilmerker – Maserati. Gjennom evolusjonen av design, har våre italienske venner satt standarden for noen av verdens vakreste bilmodeller. Merket knytter design, komfort og kraft sammen på sin helt spesielle måte. 
– Når det i juni 2020 er premiere på klokkene av samme merke, i Trondheim, så er det med stolthet vi kan fortelle at klokkene er designet i tett samarbeid med bilprodusenten, og har med seg tydelige designelementer fra bil og motor, fra sitt familiemedlem på fire hjul, forteller Frode Stokkeholm hos den Norske importøren av MASERATI klokker.
– Klokkene kom fra Milano, og til det kalde Nord, for få måneder siden, og nå er det ASECO på Sirkus Shopping som kan titulere seg som første autoriserte forhandler i Trøndelag. Vi gleder oss stort, forteller Linda Sæther, butikksjef hos ASECO på Sirkus.
– Klokkene er først og fremst berømmet for sitt unike og særpregede design, og leverer god kvalitet i motesegmentet. Prisene er hovedsakelig fra 2.500-6.000 kroner, forteller en entusiastisk Linda, hos Aseco.

I tillegg til de nye klokkene lanserer Maserati også en matchende smykkeserie. Smykkene fra Maserati henvender seg naturlig nok mest til herrene.

SMYKKER

Også en matchende smykkeserie kommer fra den Italienske sportsbilprodusenten, og smykkene fra Maserati, henvender seg naturlig nok mest til herrene. 
– Smykker er for øvrig veldig moderne for mannfolka nå, sier Linda, og kan fortelle at de selger som aldri før -og at gutter i alle aldre bruker flere smykker og ringer på hver hånd.

Det Italienske motemerket MORELLATO, som ble stiftet i Venezia i 1930, lager fantastiske motesmykker i sølv og stål til fine priser, og ASECO er eneste forhandler i Trondheim per i dag.

MER ITALIENSK

– Når det gjelder det hotteste av motesmykker, så er nok det de siste nyhetene fra Italienske Morellato, forteller Linda hos Aseco.
– Vi har forhandlet smykkene i noen få måneder, og det har vært en kjempesuksess - og sommerens nyheter er kjempelekre, smiler Butikksjefen.
Det Italienske motemerket MORELLATO, som ble stiftet i Venezia i 1930, lager fantastiske motesmykker i sølv og stål til fine priser, og ASECO er eneste forhandler i Trondheim per i dag. 
– Det er nok en medvirkende årsak til at vi har den store etterspørselen, forteller en fornøyd Linda videre.
Både Morellato Venezia, og Maserati, er varemerker som leveres fra Italienske Morellato Group -den største leverandøren av smykker og klokker i Europa, med Italiensk kapital.
– Vi HAR så mange spennende merkevarer, av både smykker og klokker nå, avslutter Butikksjef Linda Sæther hos Aseco på Sirkus Shopping.

FAKTA: Aseco Sirkus Shopping

• Du finner deres avdeling i Trondheim på Sirkus Shopping.
• Nettbutikk www.nettgullsmeden.no
• GRATIS GJENBRUKSPOSER: Aseco tar miljøansvar og har innført 100 prosent nedbrytbare bæreposer til kundene sine. Posene skal erstatte de tradisjonelle plastposene, og er designet for gjenbruk. De koster mer enn plastposene, men bæreposene er gratis for Aseco-kunder.
• Facebook: www.facebook.com/AsecoTrondheim

Tekst: Carpe | Foto: Morellato Group & Carp