Hjem » Trondheim »  Iselinn hjelper deg med å finne din personlige stil

Iselinn hjelper deg med å finne din personlige stil

Nå kan du få profesjonell hjelp til å finne ut hvilke farger og snitt du bør kle deg i, og hvordan du unngår å gjøre bomkjøp til garderoben din.

– Mange kler seg litt kjedelig og går veldig mye i svart. Man trenger å bli mer kreativ og spenstig, mener imagestylist Iselinn Nilsen.
Siden i sommer har hun jobbet som imagestylist og personlig shopper på Sirkus Shopping, der hun tilbyr tjenester som fargeanalyse, stilanalyse og shoppingassistanse.

Personlig stil

Noen av kundene som kommer til Iselinn har vært gjennom store livsstilsforandringer, der de har gått ned eller opp i vekt. Noen har vært gjennom svangerskap og ønsker hjelp med å finne nye klær når de gamle ikke passer lenger, mens andre trenger hjelp med jobbgarderoben eller antrekk til andre anledninger.
– De som bestiller time hos meg ønsker å prøve noe nytt. Mange er redde for å bruke farger fordi de ikke vet hvilke farger de kler. Noen farger kan stjele farge fra ansiktet ditt, andre farger kan gi deg glød, sier Iselinn.
For å finne din personlige stil, ser Iselinn på hvilke farger du kler og hvilke klær som passer din kroppsfasong. Hun gir deg personlig veiledning og kommer med forslag basert på hvilken livsstil du har, hvordan du er som type og hva du er ute etter.

– Løfter senteret

Markedskonsulent ved Sirkus Shopping Ida Melhuus mener konseptet passer perfekt med kjøpesenterets profil, og trekker frem at Sirkus Shopping er det første kjøpesenteret i Midt-Norge som har tilbud om imagestylist.
– Det løfter jo hele senteret. Kunden får en hel opplevelse når de kommer hit, og de skal få noe de ikke får andre steder. Vi er jo også et sterkt motesenter, og vi er veldig glade for å ha fått dette tilbudet på senteret, sier hun.

Lang erfaring

Med over 17 års erfaring fra motebransjen, har Iselinn et godt trent øye for å se hva som kler den enkelte, og hun er oppdatert på de siste trendene.
– Klær gjør så mye. Det å få jobbe med det man liker aller best, er utrolig artig. Jeg er veldig glad i mennesker, er opptatt av service, og liker å hjelpe folk. Jeg vil skape en hyggelig handleopplevelse for kundene. Det er jo også mange som ikke liker å gå i butikker, påpeker hun.

Suksess i andre byer

Responsen så langt tyder på at trønderne er mer enn klare for å få profesjonell styling- og shoppinghjelp. I utlandet har denne typen tjenester vært vanlig lenge, og også i Oslo og Bergen har man kjøpesentre som tilbyr dette.
– Dette er en tjeneste som andre byer har hatt stor suksess med, og jeg er ikke i tvil om at Trondheim også er klar. Responsen har vært veldig positiv. Mange som kommer hit sier «jeg visste ikke at dette fantes. Det er jo midt i blinken for meg». Og de fleste blir veldig motivert og inspirert til å rydde i garderoben sin, sier Iselinn.

Iselinn tilbyr også shopping-assistanse, der hun gjør handlerunden for deg og lar deg prøve klærne i fred og ro i et eget prøverom.

Gjenbruk

For jobben hennes handler ikke bare om å finne nye plagg til garderoben. Vel så viktig er det å skaffe seg en oversikt over hva man allerede har, og hvordan man kan sette sammen gamle plagg med nye klær.
– Mange har mye som ikke brukes, og mange gjør bomkjøp. Folk er blitt mer bevisst på dette med gjenbruk, og for mange er kvalitet viktig. Man kjøper et plagg man kan bruke lenge, og så kjøper man heller rimeligere moteplagg når garderoben skal byttes ut, sier Iselinn, og kommer samtidig med et av sesongens heteste tips:
– En god ullkåpe er et must nå i sesongskiftet mellom høst og vinter. Mange har en allværsjakke, og når julebordet kommer har man ikke noen penjakke. En ullkåpe kan man også bruke til jobb, sier hun.

Personlig shopper

Ønsker du stylinghjelp av Iselinn koster det 600 kroner for en time med fargeanalyse eller stilanalyse. For 900 kroner gjør Iselinn shoppingen for deg. Et godt tilbud til deg som ikke liker eller har tid til å gå i butikker.
– Antrekkene plukker jeg ut i de butikkene vi blir enige om. Det kommer jo også an på hvor stort budsjett man har. Det følger ingen kjøpeplikt med, og man velger selv hva man vil handle, forklarer Iselinn, som nå har planer om å utvide tilbudet til å også omfatte hjelp med julegavehandelen.
– Da sender kunden meg en liste over hvem de skal kjøpe til, alder, kjønn og budsjett. Det må jo være perfekt for de som ikke har tid til å handle selv, mener Iselinn.
Vil du bestille time til fargeanalyse, stilanalyse eller personlig shopping, kan det gjøres på: www.imagestylisten.com.

Tekst & foto: Renate Brødreskift