Hjem » Trondheim »  Intim belysning

Intim belysning

Vipp lanserte i høst to nyheter til lampeserien sin med en liten vegglampe og en liten takpendel. Lampene er ideelle for å skape en intim belysning i ganger, ved sengen eller over kjøkkenbenken. I Trondheim finner du produkter fra Vipp hos CI Pedersen. Du finner også et eget showroom for Vipp hos CI Pedersen i Olav Tryggvasons gate.

Den nye vegglampen er en hybrid av to eksisterende lamper, den nåværende vegglampen og veggspotten. Med den bevegelige armen og svingbare hodet er det mulig å peke det myke diffuse lyset i alle ønskede retninger. 
– Begge lampene er laget i tråd med Vipp sin designstil, slik at man ser hvem som har laget lampene. De perforerte lampeskjermene og det matte glasset gir en myk, balansert lysspredning, mens de organisk formede detaljene gir mykhet til det industrielle materialet, forteller Morten Bo Jensen, Chief Designer at Vipp. 
Veiledende pris på den nye vegglampen er 2.799,-

Den lille takpendelen

Selv om den en halvparten så stor som den store takpendelen er designet og konstruksjonen av den lille takpendelen identisk med den større versjonen. Den lille takpendelen er beregnet for mindre rom, områder eller for eksempel over kjøkkenbenken. I motsetning til mange LED-lamper, trenger du ikke å kaste produktet på grunn av en ødelagt lyskilde. Vipp-lampene er basert på en ide om å forkaste bruk og kast kulturen, og har derfor utformet lampen med teknologiske fremskritt i tankene. Ved et enkelt bytte av pæren, kan de holde seg oppdatert med fremskritt i LED-teknologi.
Veiledende pris på den lille takpendelen er 2.399,-

Om Vipp

Historien til Vipp startet i Danmark i 1939 med en søppelbøtte til Marie. Holger Nielsen, en ung metallarbeider lagde, en solid, pedal-kontrollert søppelbøtte til konen sin frisørsalong. I løpet av de neste 50 årene blir de et fast innslag i danske klinikker. I dag, fortsatt familiedrevet og familieeid, har Vipp vokst til en stor portefølje av industrielle designprodukter som spenner fra kjøkken og baderomsutstyr til lamper og til fullstendige kjøkken. I 2009 ble søppelbøtten tatt inn i den permanente designsamlingen ved MoMA i New York. I Trondheim finner du produkter fra Vipp hos CI Pedersen. Du finner også et eget showroom for Vipp hos CI Pedersen i Olav Tryggvasons gate.

FAKTA: CI Pedersen

• 2 avdelinger i Trondheim: Midtbyen (Olav Tryggvasons gate) og Sirkus Shopping
• 11 ansatte
• Web: www.cipedersen.no
• Facebook: www.facebook.com/cipedersenglassmagasin
• Du finner nå et eget showroom for Vipp hos CI Pedersen i Olav Tryggvasons gate.

Tekst: IN magasinet | Foto: Vipp

Følg IN magasinet på Facebook