Hjem » Oslo »  Inspirasjon til baderommet

Inspirasjon til baderommet

Drømmer du om å pusse opp badet? Da bør du ta turen innom Comfort Skøyen. Her får du ikke bare hjelp og veiledning til alt det praktiske, du kan også la deg inspirere av deres mange flotte utstillinger. Blant annet har de utstilt et av de mest trendy bade-romsmøblene på markedet akkurat nå, nemlig Crown med spiler fra Macro Design!

Akkurat nå er det få ting som er mer trendy enn det nye baderomsmøbelet Crown fra Macro Design med spiler.

Selv om baderommet er et rom hvor det lønner seg å tenke langsiktig når det gjelder oppussing, så kan man samtidig la seg inspirere av de siste trendene. Og de siste årene har trendene innen baderom endret seg mye. Badet er gjerne rommet hvor vi både starter og ender dagen, og det er viktig at det er et rom hvor vi virkelig kan slappe av. Mange ønsker derfor å gjenskape følelsen av avslappet luksus fra spa og hoteller. Naturelementer er også i vinden som aldri før, fra organiske former til materialer som eik og marmor i ulike varianter. 
I tillegg kan man gjerne sette sitt personlige preg på badet, for eksempel i form av spennende kontrastfarger. Hos Comfort Skøyen kan de blant annet friste med kraner fra Vola i alle regnbuens farger. 
– Selv om det fremdeles går mye i sort og børstet messing så ser vi at mange nå våger litt mer når det kommer til farger. Det går mer i sterkere farger og vi ser at både grønne og blå fliser kommer. Vi synes jo det er veldig morsomt når folk tør å teste litt nye ting. Spreke farger på armatur, som en knallgrønn kran, gir badet det lille ekstra. Med en mosevegg bak får man også inn litt natur, sier Lise-Lotte Lund hos Comfort Skøyen med et smil.

Lise-Lotte Lund hos Comfort Skøyen med Comforts eget inspirasjonsmagasin som du finner i butikken. | Viskan Solid 120 i rose dust ncs med tilvalget plus lys det vil si underbelysning.Bakbelyst rundt speil loox 90.

Fagkunnskap

Comfort Skøyen holder til i lyse og innbydende lokaler i Harbitzalleen. Her finner du en rekke utstillinger som gir et godt bilde på de ulike løsningene man kan velge til baderommet. Det er ikke alltid like enkelt å vite hvor man skal begynne når man skal pusse opp badet. Ikke bare skal det være flott å se på, det skal i tillegg være både funksjonelt og oppfylle en rekke tekniske krav. Hos Comfort Skøyen får du eksperthjelp til hele prosessen, fra befaring og 3D-tegning til ferdigstillelse, slik at du kan senke skuldrene i trygg forvissning om at du er i de aller beste hender. 
Utstillingene i butikken endres jevnlig slik at du alltid kan oppleve de siste trendene her. De siste årene har baderommet fått et mer interiørpreg enn bare det å være et funksjonelt baderom. Dette bærer også innredningene preg av og de har gjerne et mer møbelpreg enn en typisk baderomsinnredning. Akkurat nå er det få ting som er mer trendy enn det nye baderomsmøbelet Crown fra Macro Design med spiler. 
– Det er virkelig et it-møbel som allerede har blitt populært. Spilene er laget i ekte trefiner. Det har kommet mye spiler i interiøret, blant annet ser vi det ofte i tak. Og det er tydelig at Macro Design traff tidsånden skikkelig når de lagde dette. Man kan dessuten velge blant mange forskjellige vasker enten i glass eller porselen, forteller Lise-Lotte. 
– Vi forsøker å vise frem ulike løsninger i utstillingene våre, blant annet har vi fått satt opp et «mikrobad» som er på under to kvadratmeter. Her ønsker vi å vise at man kan få til flotte bad selv på et lite areal. I Oslo er det jo mange gamle bygårder med små baderom. Men selv om badet er lite så trenger det ikke å gå på bekostning av verken design eller kvalitet, og det er mange smarte løsninger for å utnytte plassen best mulig.

Runde speil og store fliser

Runde, organiske former er fremdeles populært, noe som blant annet gjør seg gjeldende i form av runde speil. Ønsker du å endre litt på baderommet uten å pusse opp hele rommet er nettopp det å bytte speilet en enkel måte å fornye på. Et rundt speil er dessuten en flott detalj som skaper litt ekstra dynamikk på badet. Store fliser er også noe man ser mer og mer av. Hos Comfort Skøyen finner du dessuten en rekke småvarer, fra naturlige såper til pyntegjenstander som duftlys, diffusere og skulpturer. 
– Under korona-situasjonen har det blitt mye fokus på alt som er berøringsfritt, fra kraner til såpedispensere. Det er også tydelig at i denne perioden er det mange som har fokusert mye på hjemmet. I startet av nedstengningen var de fleste som jobber her permitterte og da var vi litt spente på hvordan det skulle gå. Men det er tydelig at mange har valgt å prioritere å pusse opp hjemmet og særlig badet. Faktisk har vi aldri hatt så mye å gjøre som nå i høst, avslutter Lise-Lotte og ønsker alle hjertelig velkommen til Comfort Skøyen i Harbitzalleen!

FAKTA: Comfort Skøyen

• Adresse: Harbitzalléen 2A, 0275 Oslo
• Tlf: 22 06 27 30
• Epost: post@comfortskoyen.no
• Web: comfort.no/rorlegger/oslo/comfort-skoyen
• Facebook: facebook.com/comfortbutikkenskoyen
• Instagram: instagram.com/comfortskoyen

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Comfort Skøyen
 

Følg IN magasinet på Facebook