Hjem » Trondheim »  Hyttefolkets nye favoritt-SUV

Hyttefolkets nye favoritt-SUV

Med ekte firehjulstrekk og høy bakkeklaring tar nye Subaru Forester Hybrid deg suverent og sikkert frem til hytta.

Krevende veiforhold og tøft terreng er null stress for den nye hybrid-SUVen fra Subaru. Takket være et permanent symmetrisk firehjulsdriftsystem får du med Subaru Forester Hybrid ekte firehjulsdrift på alle fire hjulene til enhver tid. Legg til en bakkeklaring på 22 centimeter, og du får en bil med suverene kjøreegenskaper og topp fremkommelighet.

Sparer drivstoffkostnader

– Subaru er et nisjemerke der en stor andel av kundegruppen er hytte- og friluftsfolk, sier Subaru-selger hos Okkenhaug Bil Kjell Ola Okkenhaug. 
Han forteller om stor interesse for bilen, som er den første elektrifiserte utgaven av Forester. Bilen er utstyrt med en elektrisk motor som kan gi kraft til drivlinjen alene eller sammen med bensinmotoren. Elmotoren kobler seg automatisk inn når bilen holder lav hastighet. 
– Slik sparer du drivstoffkostnader, forurenser mindre og du får mindre støy, påpeker Okkenhaug. 
Han legger til at bilen har klassens beste tilhengervekt med 1 870 kilo, noe som er nok til å få med en campingvogn. Subaru Forester Hybrid er også kåret til den sikreste SUVen i sin klasse i Euro NCAP Safety Test 2019.

Enkelt bilhold

Har du først skaffet deg en Subaru, er det stor sannsynlighet for at din neste bil også kommer fra det japanske bilmerket. Etter Lexus er Subaru det bilmerket med den mest trofaste kundegruppen, kan Okkenhaug fortelle. 
– Årsaken til det er at du får et enkelt bilhold med en Subaru. Det er lite feil, du får japansk kvalitet, og teknologien er allerede utprøvd på det japanske markedet i et år før bilen kommer til Norge. Du slipper de uplanlagte verkstedbesøkene, sier han. 
Er Subaru Forester Hybrid bilen som skal frakte deg til hytta i sommer eller til jakt- og fotturene i fjellet til høsten? Okkenhaug Bil i Trondheim kjører nå sommerkampanje med store avslag på Subaru Forester Hybrid. 
Du finner mer info om kampanjen på okkenhaug.no.

FAKTA: Okkenhaug Bil AS

• Merkeforhandler av Hyundai og Subaru i Trondheim
• Besøksadresse: Ranheimsvegen 1, 7044 Trondheim
• Tlf: 73 80 40 00
• Epost: salg@okkenhaug.no
• Hjemmeside: okkenhaug.no
• Facebook: facebook.com/okkenhaugbil

Tekst: Renate Brødreskift | Foto: Renate Brødreskift & Subaru.no
 

Følg IN magasinet på Facebook