Hjem » Trondheim »  Hytte på hjul

Hytte på hjul

De siste årene har stadig flere fått øynene opp for de mange fordelene ved å feriere med bobil eller campingvogn. Namsen Auto er Trøndelags største forhandler av bobiler, campingvogner og spabad, og de har merket den store etterspørselen!

Mange har oppdaget hvor fantastisk det er å reise rundt i vårt eget land, og på sosiale medier er det tydelig at Norgesferie har blitt trendy. Særlig har det å reise rundt med bobil eller campingvogn blitt populært. Daglig leder Svein Roger Nordbakk hos Namsen Auto kan fortelle om stor etterspørsel. 
– Namsen Auto har spesialisert seg på fritidsprodukter til Norgesferie, som bobiler, campingvogner og spabad. Så for oss har det vært veldig bra at folk ferierer hjemme i Norge, sier han med et smil. 
– Vi hadde en fantastisk sesong på bobiler og campingvogner både i år og i fjor. Det er mange som har oppdaget frihetsfølelsen man får med en bobil, og vi ser at kundene har blitt yngre. Tidligere var det mest pensjonister, men nå har vi også mange kunder i 30-40 års alderen. I tillegg er det mange førstegangskjøpere. Folk starter gjerne med å kjøpe seg brukt bobil, og så bytter de til en nyere modell etter et år eller to.
Namsen Auto er forhandler av bobiler, campingvogner og spabad. Siden starten i Grong i 2007 har bedriften vokst, og i dag har de butikker i Trondheim, Grong og Verdal. 
– Bobiler er jo en hytte på hjul og dagens bobiler kan brukes hele året, så nå har vi mer helårsdrift. Men vi har mest trøkk fra påsketider og til september/oktober. Dette var utgangspunktet for at vi for noen år siden begynte med spabad, vi ønsket å ha en fot å stå på også om vinteren. I dag selger vi rundt 800 bobiler, 300 campingvogner og 200 spabad i året og har 60 ansatte. Dette gjør oss til Trøndelags desidert største forhandler. Nå har vi dessuten blitt en del av Nordens største caravan-kjede, Tellus Caravan og Fritid, som gir kundene en ekstra trygghet ved at de kan få hjelp i hele Norge.

Svein Roger Nordbakk hos Namsen Auto

Populære bybobiler

Enten du er på utkikk etter bobil eller campingvogn så finner du alltid et bredt utvalg ulike modeller hos Namsen Auto. Her er det modeller i forskjellige størrelser og prisklasser, slik at det er noe for enhver smak og ikke minst lommebok. 
– Vi har solgt bobiler siden 2012 og har lang erfaring innen bransjen. Dette gjør også at vi har fått en stor gruppe med faste kunder, og det er uten tvil bobiler vi selger mest av. De siste årene har vi solgt mye bybobiler, dette er litt mindre biler som man kan parkere overalt og som derfor har blitt veldig populære.
Det gir unektelig en helt egen frihetsfølelse å vite at man har med seg alt man trenger og at man kan reise dit man vil. Enten man får lyst å ta en avstikker til en spennende naturattraksjon eller vil følge solen. Du kan dessuten få bobilen akkurat så luksuriøs og komfortabel som du ønsker, det er masse tilleggsutstyr å velge blant. 
– Det kom flere nye modeller i fjor. Den største nyheten var nok de to nye seriene fra Hymer, som de har utviklet i samarbeid med Mercedes-Benz. Disse seriene har blitt utrolig populære, og vår største utfordring har vært å få tak i nok biler. De koster litt mer, men kjøreopplevelsen er fantastisk. Selv om det er bobiler som er mest populært, har vi fremdeles god etterspørsel på campingvogner også. Særlig har de litt mindre kjørevognene vært populære i år, som Adria Action. Den kunne vi ha solgt 30 modeller til av om ikke leverandøren hadde hatt leveringsproblemer grunnet pandemien.

Fantastiske spabad

Etter en periode hvor de fleste av oss har tilbrakt ekstra mye tid hjemme så har mange benyttet anledningen til å oppgradere hjemmet. Aller helst ønsker vi å gjøre det mer behagelig og avslappende, og kanskje bringe inn litt av den følelsen vi får på hotell eller spa. Og hva er vel da mer perfekt enn et spabad hvor du kan nyte et varmt bad på kalde høst- eller vinterkvelder?
For to år siden ble Namsen Auto forhandler av Premiumbad, og de har merket en økt etterspørsel også etter spabad den sisten tiden. 
– Det er et veldig takknemlig produkt å selge, og kundene er som regel svært fornøyde. Dette er bad som er isolerte og som kan stå ute hele året. Det har vært viktig for oss at badene er laget for å tåle trønderske forhold, og vi selger mye til hyttefelt på for eksempel Røros og Oppdal. Vi ser at for mange så blir spabadene veldig mye brukt på høsten og vinteren. Dette er ikke de billigste spabadene på markedet, men det er viktig at man ser på kvaliteten når man først skal investere i et. Dette er jo noe man skal ha i 10-15 år, og da er det viktig at kvaliteten holder.
I de tre butikkene sine har Namsen Auto utstilt en rekke ulike modeller i forskjellige prisklasser, og tar du turen innom hjelper de deg gjerne med å finne den modellen som passer perfekt til nettopp deg og din familie!

FAKTA: Namsen Auto

  • Namsen Auto AS er lokalisert i Trondheim, Grong og Verdal, og har siden 2007 vokst til å bli en av Trøndelags største forhandlere av personbiler, bobiler, campingvogner og eksklusive massasjebad.
  • Namsen Auto Trondheim | Øysandvegen 239, 7224 Øysand | Tlf. 40 56 39 99
  • Namsen Auto Grong | Grong Næringspark, Vårryggen, 7870 Grong | Tlf. 48 06 09 99
  • Namsen Auto Verdal | E6 Vinne 14, 7650 Verdal | Tlf. 95 03 79 99
  • Web: namsenauto.no
  • Facebook.com/namsenautotrondheim
  • Instagram.com/namsenauto

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Oddgeir Visnes & Namsen Auto