Hjem » Bergen » Helse & velvære »  Høstens hårtrender

Høstens hårtrender

Etter en lang vår og sommer med sol og varme trenger håret ekstra mye stell og pleie. Sannsynligvis vil en proteinrik og fuktighetsgivende kur gjøre underverker – dessuten bør tuppene klippes.
La frisøren din foreta en helsesjekk på håret ditt, slik at dere finner en behandling som passer akkurat for deg. Da kommer spenst og glans raskt tilbake etter sommeren. Det er også helt avgjørende at du har riktige produkter til hjemmebruk!

Mange av oss opplever at håret lysner noe om sommeren, dermed kan det være en god ide å bevare ”sommerlooken” en liten periode nå tidlig på høsten? Pass imidlertid på at du ikke velger behandling som tørker ut allerede slitt hår! Frisøren din vil gi deg råd om hvordan du best kan holde på sommerfargen i en periode – en tone lysere er kanskje alt som skal til.

Kort hår er høstens mote

Går du mer drastisk til verks og våger å kvitte deg med lokkene? Da kan vi glede deg med nyheten om at de korte frisyrene er på vei tilbake for fullt.
Enten du liker kort og glatt med røffe linjer eller litt mykere variant, så er det mange tøffe frisyrer nå.
Luggen følger oss enda mer enn i sommer; den skal være lang og formes rundt øynene. Da vil den gi en fin ramme rundt ansiktet ditt og det vil understreke høstens make-up som skal være mørk og markert.

Langt og oppklippet

Dersom du har langt hår skal det klippes opp – og det skal skinne! Det skal se glamorøst og elegant ut, og det kan med fordel være stort som på 60 tallet. Du kan gjerne sette det løst opp med hårnåler dersom du vil variere litt. Med enkle grep får du en flott oppsetting både til hverdag og fest.

Hele farger

Vi vil se bruk av mye hele farger denne høsten. Dersom flere farger brukes skal de være ton-i ton, slik at overgangene blir lite synlige. De klare fargene er mest aktuelle, både i lyse og mørke nyanser.
Uansett hvilken frisyre du velger, så bør du velge hele farger – håret får glansen tilbake etter sommerens slitasje, og dessuten understrekes linjene i klippen enda bedre.

Da gjenstår for oss å ønske en riktig god høst, og velkommen til oss!

Vennlig hilsen Team Ramsvik
www.ramsvik.no