Hjem » Bergen »  Behandler de fleste typer åreknuter

Behandler de fleste typer åreknuter

Ved klinikken behandles alle typer åreknuter. I forkant av behandlingen undersøkes alle pasienter med ultralyd for kartlegging. Siden de kan tilby flere ulike behandlinger kan hver pasient dermed få skreddersydd akkurat den behandlingen som passer best.

Bergen Venesenter sin målsetning er at kunder som ønsker å fjerne både tradisjonelle åreknuter, spindelvevårer og blodårer ved neseroten kommer til oss. 
– Selv om vi fremdeles utfører flest behandlinger av tradisjonelle åreknuter, ser vi at stadig flere tar kontakt for fjerning av blodårer ved neseroten. 
Ved tradisjonelle åreknuter forventer man veldig gode resultater og man trenger kun en behandling. Spindelvevsårer krever derimot flere behandlinger, noen ganger forsvinner de helt mens andre ganger blekes de. Moderne behandling av åreknuter baserer seg oftest på varmebehandling av blodårene, enten med laser, steam eller radiofrekvens.
– Blodåren varmes opp i lokalbedøvelse og går tett slik at den kan fjernes. Dette er den mest effektive behandlingen på markedet. I tillegg tilbys også behandling med medisinsk lim. Ved denne behandlingen tilføres det ikke varme, men blodårene lukkes enda mer skånsomt. Dermed trenger man heller ikke lokalbedøvelse. Alle typer åreknuter kan behandles med moderne behandlingsmetoder og det gis garanti på et godt resultat.

Har du åreknuter du ønsker å bli kvitt er det enkelt å bestille time for en forundersøkelse på hjemmesiden, bergenvenesenter.no. 
– Normal pris på full forundersøkelse er 1000,-. Akkurat nå har vi et tidsbegrenset kampanjetilbud, og gir deg forundersøkelsen for kun 500,-.
Ved en forundersøkelse får du en vurdering av dine åreknuter med ultralydundersøkelse. På hjemmesiden finner du også nærmere informasjon om både de ulike behandlingene og priser.

FAKTA: Bergen Venesenter

• Adresse: Xhibition – Småstrandgaten 3, 5014 BERGEN
• Telefon: 950 14 795
• E-post: post@bergenvenesenter.no
• Bestille time: bergenvenesenter.no/bestill-time
• Webside: bergenvenesenter.no
• Facebook: facebook.com/BergenVenesenter

Tekst: IN magasinet / Mona Gullstein
 

Følg IN magasinet på Facebook