Hjem » Bergen » Portretter »  Høsten er en ny start

Høsten er en ny start

Værdame Isabella Martinsen gleder seg til høsten. Da er det bare å krype opp i sofaen med en god kopp te. Og skal du være ute er det bare å investere i skikkelig regntøy, sier hun.
– Høsten er en fin tid å starte på nytt, sier Isabella Martinsen som nylig har flyttet til Oslo for å gå på fotoskole i et halvt år. Men til jul kommer hun tilbake til Bergen og jobben sin som værpresentatør på TV 2.

Så du går en tørr høst i møte i hovedstaden?

– Ja, det kan man kanskje si. Men det var ikke så verst i Bergen i fjor. Da hadde vi mange fine høstdager. Først i januar var jeg kommet i riktig høstmodus.

Er det er en myte at det regner mye i Bergen?

– Nei Året før regnet det hver eneste dag. Det var veldig vått og ekkelt og ganske vanskelig å trille datteren min samtidig som jeg måtte holde på paraplyen.

Hvordan bør man kle seg i Bergen om høsten?

– Man kan gjerne investere i ekstra mye regntøy. Regntøy er jo blitt veldig moderne, og det er nok av fine regnfrakker og støvler å velge i.

Hva er det beste ved høsten?

– Det er at man kan trekke seg inn og ta det litt roligere. Om høsten blir det gjerne tid til en god bok og mange kopper med te. Og snart er det jo jul