Hjem » Oslo »  HELT ELEKTRISK

HELT ELEKTRISK

Volkswagen er det største bilmerket i Norge for tiende år på rad. Og nå er det snart klart for at den nye ID-familien ruller ut på veiene. Først ut er VW ID.3. Velkommen til Møller Bil Ryen.

Det går i Volkswagen så langt øyet rekker på Ryen. Splitter nye personbiler, men også godt vedlikeholdte bruktbiler og nyttekjøretøy. Møller Bil Ryen rendyrker sitt konsept; Folkets bil er det som gjelder.

Lang rekkevidde

Og folket ønsker seg mer og mer elektrisk. Som svar på det, lanserer Møller Bil VW ID.3.
– Dette blir Volkswagens første elbil som er bygget for elektrisitet helt fra bunnen av. Modellen kommer kun som elektrisk, ikke med diesel eller bensin. Spesialmodellen VW ID.3 1st leveres med et mellomstort batteri, og har inntil 420 km rekkevidde. Den passer derfor godt for vårt langstrakte land og det norske markedet, sier nybil-selger Zishan Irshad. 
Den spennende nyheten vil senere kunne leveres i tilsammen tre varianter. Med det minste batteriet kan man kjøre inntil 330 km før lading, og med det største batteriet inntil 550 km.
De som forhåndsbestiller i løpet av høsten kan vente seg levering i løpet av vinteren 2020. 
– Det er en sportslig bil. På størrelse med en VW Golf utvendig – men innvendig er det like stor plass som i en VW Passat, sier Zishan.

Familieforøkelse

Etterhvert vil ID-familien vokse seg større, og Volkswagen vil også kunne tilby 4-hjulstrekk og 7-seter. Blant annet. 
– Denne første modellen er bare starten, sier Zishan. 
På spørsmål om hvordan interessen har vært for VW ID.3 så langt, kan han bekrefte at den har vært veldig positiv.

Googler info

Og i disse informasjonstider er kundene generelt godt opplyst om hva som rører seg på markedet. Zishan opplever at kundene på forhånd kan svært mye om bilen de ønsker seg. De kommer for den ene bilen. Har gjort research selv. Ingen skal likevel være redde for å spørre om noe de lurer på. 
– Vi har mye erfaring med bil, sitter på masse kompetanse her på huset, og er her for kunden. Det er tross alt kundene vi lever av. Lurer du på noe, kan vi gi råd og veiledning. Jobben vår dreier seg mye om tillit, og den vil vi være verdig ved å være ærlige, og ved å vise omtenksomhet ovenfor kunden. Jeg ser ikke på dette som et salgsyrke, men mer som et serviceyrke, og hvor vi finner gode løsninger for kunden, sier Zishan.

Vokste opp med VW

Selv har Zishan bakgrunn fra Bilakademiet, og også fra studier i økonomi. Interessen for bil har alltid vært der. Det samme har fascinasjonen for bilmerket Volkswagen.
– Jeg har alltid vært VW-entusiast, helt fra jeg var liten. Min mor og min far har alltid kjørt Volkswagen. Min erfaring er at bilene er veldig driftssikre og komfortable. Dessuten er de av de bedre bilene både med tanke på pris og kvalitet. Volkswagen ligger et sted mellom folkelig og premium, og når flere segmenter. Det er en allemannsbil, for den fungerer godt både som bybil, familiebil og turbil. Til alle formål, sier han.

Kundedager

Vil kunder teste ut hva Volkswagen dreier seg om, er det bare å kontakte Møller Bil Ryen. Ta en testtur med aktuelle modeller. Iblant har Møller Bil også dekk-dager; Da bytter de dekk for kunden – til en symbolsk sum. (Sist gikk pengene til Kreftforeningen). Andre ganger arrangerer de familiedager, med aktiviteter for barn, som for eksempel et hoppeslott, og hvor det grilles pølser og serveres popcorn utenfor. Noen gode tilbud på bil kan man også regne med på slike dager. 
– De dagene er en veldig suksess. Og det skal oppleves som hyggelig å oppsøke oss her på Ryen, sier Zishan. 
Velkommen til Møller Bil.

FAKTA: Volkswagen – Møller Bil Ryen

• Møller Bil Ryen tilbyr salg av både nye og brukte Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. De er din komplette leverandør av et problemfritt bilhold. Hos dem finner du alt du trenger for å ta vare på din Volkswagen, og de har både bilverksted, skadesenter og eget dekkhotell
• Adresse: Enebakkveien 154, 0680 Oslo
• Telefon: 24 03 23 00
• Webside: oslo-ryen.volkswagen.no
• Facebook: facebook.com/mollerbilryen
• Instagram:instagram.com/vwmollerbilryen

Tekst: Trine Texnæs | Foto: Volkswagen & Trine Texnæs
 

Følg IN magasinet på Facebook