Hjem » Bergen » Mat & drikke »  Har du planlagt årets julebord?

Har du planlagt årets julebord?

Årets julebordsesong nærmer seg og det er på tide å reservere sted. IN magasinet presenterer noen utvalgte steder hvor firmaet eller vennegjengen din kan få hjelp til å arrangere årets julebord.
Layout 1 (Page 1)
Salhus-Vinskvetten på Rick's

Full pakke med Salhus-Vinskvetten!

Gjør julebordet til en komplett helaften med middag, show og nattklubbliv på Rick’s!
– enten det er med venner, kolleger eller med kjæresten…

Nyt en 3-retters middag på Dr.Livingstone. Etter en herlig gravlaks til forrett kan du velge mellom pinnekjøtt, ribbe eller kalkun, og avslutte det hele med en tradisjonell multekrem til dessert før du tar turen til Rick’s og lar julehumøret ringes inn… Middagen inkluderer nemlig billett til showet med den elleville Salhus-Vinskvetten, hvor du kan oppleve Vinskvettens beste revynummer gjennom tidene!!
– Det er opp til deg om du vil spise først, eller kanskje foretrekker du å opparbeide deg appetitt med en god latter før du setter deg til bords. Valget er ditt!

Uansett hvordan du velger å starte kvelden kan du avslutte den med fri overgang til nattklubben Rick’s, hvor du ganske enkelt går rett forbi køen.
Boha restaurant

Boha Restaurant, (Habo)

«Ingen kjærlighet er mer ekte enn kjærlig-heten til mat», sa vi i kor da vi 1. august 2001 åpnet dørene til vår felles kokkedrøm. Det er vel ganske betegnende for vår lidenskap at Boha er blitt en frydefull tilstand vi lever for 24 timer i døgnet. Men vi blir om mulig enda lykkeligere hvis vi har klart å skape et sted der også du trives.

Erfaring har vi i kasseroller og kar. Fra læretiden på Lucullus til engasjement på Smauet Mat & vinhus og Huset Gourmetrestaurant på Svalbard. På Boha vil du nok også ane et drag av Italia, Frankrike og livet rundt Middelhavet. Et område vi ofte besøker for å hente inspirasjon. Vi og resten av vår hyggelige stab vil gjøre vårt ytterste for at du skal få en restaurantopplevelse som virkelig smaker.
Velkommen. Stig på.
Baunens julepakker

Baunen

Baunen er kjent for velsmakende anretninger og rikholdige julebord. I over 50 år har vi levert julebord til kresne matelskere. Alt er mulig! Gi oss utfordringer, så komponerer vi en meny av det beste du kan tenke deg – alt til en behagelig pris. Baunens julepakker er ikke som andre julepakker.

Våre spesialiteter i fisk, sild, kjøtt, vilt og annen gourmetmat gir garantert suksess og gode tilbakemeldinger fra ansatte, forretningsforbindelser og venner.

Kom med dine ønsker, så komponerer vi din julepakke. Eller velg en av våre standard-pakker.Vi hos Baunen strekker oss langt for deg og dine venner. baunen.no
Asiatisk interiør hos Sumo

Sumo

Hvorfor ikke gjøre denne førjulstiden ekstra spesiell? Overrask noen du er glad i eller dine medarbeidere med et alternativt julebord de vil huske lenge!

La tung, helnorsk julemat ligge til neste gang og la deg heller forføre av et kjøkken basert på de japanske tradisjonsrike Ramen-restaurantene; herlige retter du kommer til å elske!

Asiatisk kjøkken betyr ikke bare Sushi og nudler – det er nok av andre spennende retter på den rykende ferske menyen; – spør gjerne etter kokkens anbefalinger!

Er du en av dem som har vanskelig for å bestemme seg, så kan du glede deg til dessertmenyen! En av våre favoritter er Ion umani; en smakebit av sjokoladefondant, creme brulée, pannacotta og sorbet.
– og skulle det friste med en apéritif eller en avec til kaffen, så anbefaler vi deg å sitte ute i vintermørket, – i vår utendørs, oppvarmede lounge! Slapp av i våre lune sofaer og kjenn førjulsstemningen varme…
Mat fra Alvøen selskapsservice

Alvøparken selskapsservice

Vi steller i stand alt til ditt selskap for inntil 100 personer i egne nye lokaler, på samfunnshuset eller hjemme hos deg.

Vi lager og serverer utsøkt mat etter ditt ønske, til deg privat eller din arbeidsplass

Vi leier ut kokker og servitører til private og bedriftsarrangement.