Hjem » Asker&Bærum »  Hanskeriet

Hanskeriet

Norges siste hanskemaker holdt til i Bærum, og det var via henne Kjetil fattet interesse for gammel hansketradisjon. Denne kunnskapen skulle vise seg å senere bli starten på Hanskeriet - en liten nisjèbutikk på 21 kvadrat, lokalisert på Sandvika Storsenter. Med seg på laget fikk han Christina, som etter kort tid ble ansatt som butikksjef.

Det har nå gått over fem år siden Hanskeriet åpnet dørene for første gang, og mye har skjedd på den tid. Ved siden av å være spesialforretning for kvalitetsskinnhansker, har også hatter og hodeplagg fylt opp butikkhyllene de siste årene. Butikken kan nå med rette kalle seg en destinasjon for både hatter og hansker.

Vår visjon

Se for deg en lekker hanskebutikk i Roma eller en tradisjonsrik hattebutikk i London... Dette er opplevelsen vi ønsker å gi våre kunder. Hos oss finner du et bredt utvalg av skinnhansker i de fineste kvaliteter, samt hodeplagg, hatter og annet eksklusivt tilbehør til både dame og herre. Visjonen vår er å videreføre det tradisjonsrike, å kombinere det med et moderne og tidsriktig uttrykk.
Hos Hanskeriet får vi spesiallaget egen hanskekolleksjon etter våre design- og fargevalg. Kolleksjonen håndlages av hanskemakere i Ungarn, der de fleste innenfor dette yrket holder til i dag. Skinnene som blir brukt er av tradisjonell hanskemakerkvalitet, og hos finner du skinn av hairsheep, hjort, elg og eksklusivt svinelær. I tillegg til alle våre skinntyper, har vi ulike fôr tilpasset de ulike sesongene; silke, ull, cashmere og lammeskinn. Vi fører også Norges største utvalg av skinnhansker fra det anerkjente, svenske kvalitetsmerket Hestra. 
De siste årene har hatter og hodeplagg også fattet vår interesse, da dette i likhet med hansker, har vært en sentral del av den klassiske bekledning. Som med hanskekolleksjonen vår, endrer også hodeplaggene design, materiale og farge etter sesong. I sommerhalvåret finner du hodeplagg i strå, silke og lin, blant annet våre ekte panamahatter. Om vinteren finner du produkter i cashmere og ull, som en røff og elegant helårshatt fra Stetson, eller en tidløs sixpence i Harris Tweed. Vi fører også andre anerkjente leverandører som MJM, Bronté, Wigéns og Seeberger.

Julebutikk på Bærums Verk

For fjerde julen på rad er vi så heldige å få ha julebutikk her på Bærums Verk. Dette har blitt en stemningsfull juletradisjon for både oss og for våre kunder. Vi ønsker dere hjertelig velkommen til en hyggelig handel her i Verksgata 1 på Bærums Verk, og i butikken vår på Sandvika Storsenter. 

God førjulstid!
Hjertelig hilsen 
Christina og Kjetil 
Butikksjef og Eier 

FAKTA: Hanskeriet

  • Hanskeriet har butikk på Sandvika Storsenter men nå før jul har de vfor fjerde året på rad også egen julebutikk på i Verksgata 1 på Bærums Verk.
  • I tillegg til sin spesiallagde hanskekolleksjon har Hanskeriet et spennede utvalg av hatter og hodeplagg. De fører anerkjente merker som MJM, Bronté, Wigéns, Seeberger, Stetson og Hestra.
  • Telefon: 910 04 830
  • Epost: info@hanskeriet.no
  • Instagram: @Hanskeriet 
  • Facebook: Hanskeriet Sandvika 
  • Nettbutikk: hanskeriet.no

Følg IN magasinet på Facebook