Hjem » Asker&Bærum »  Gullsmed Hellman

Gullsmed Hellman

Tradisjonsrik gullsmed med rekordår midt i pandemien.

Thomas Digregrind og Christopher Hellman ønsker alle velkommen til en trivelig handel.

Det har vært et spennende år for Gullsmed Hellman. Ikke nok med at koronaen har snudd opp ned på folks handlevaner, i tillegg minner Sandvika sentrum i disse dager mer om en byggeplass enn en trivelig småby. Kanskje det har slått ut positivt for Hellman at folk kan handle i fred og ro? For til tross for disse tilsynelatende alvorlige hindrene hadde Gullsmed Hellman sitt beste år noensinne i 2020, og de gode salgstallene har fortsatt inn i 2021. Et sikrere bevis på at Gullsmed Hellman sitter på en suksessformel finnes ikke!

Dulong har siden 2005 skapt kolleksjoner av øredobber, armbånd, ringer, halskjeder og anheng av de ypperste metaller og materialer. | Noe av det som skiller Hellmans fra andre gullsmedebutikker er at de tilbyr et godt utvalg av brukte vintage smykker.

Frittstående

Gullsmed Hellman er ikke helt som alle andre gullsmedforretninger. Familiebedriften er nemlig en frittstående gullsmedforretning. Dermed står de selv fritt til å velge hvilke varer de fører noe som gir et spennende og unikt vareutvalg. Enten du er på utkikk etter et nytt smykke til deg selv eller en personlig gave som mottakeren garantert vil sette pris på skal det godt gjøres ikke å finne det her.
– Det at vi er en frittstående aktør uten kjedetilknytning gir oss mange fordeler, forteller Christopher Hellman.
Han er tredje generasjon driver etter at bestefar Frank Hellman etablerte butikken i 1973.
Gode på pris
– Her har vi mulighet til å tilby ting de store kjedene ikke har, i tillegg er vi svært konkurransedyktige på pris. Vi har ingen kjedekontorer og dyre reklamekampanjer som driver opp prisene, og det kommer våre kunder til gode. 

Eget verksted

En annen fordel er at Hellman har eget verksted på sin butikk i Asker.
– Her kan vi tilby alt av reparasjoner, forklarer Christopher.
– Og ettersom vi foretar alt arbeide på eget verksted sparer vi selvsagt masse tid i forhold til butikker som må sende ting langt avgårde. Verkstedet gjør også at vi kan tilby bestillingsarbeider. Kunden har gjerne en ide om hva han vil gjøre. Så setter vi oss ned og starter en kreativ prosess som tar utgangspunkt i kundes ønsker og budsjett. Vi har laget smykker fra noen tusenlapper og til over en million. Noe av det jeg liker aller best er å sette meg ned med kunden og starte en kreativ prosess. Til smykker knytter det seg gjerne både følelser, personlighet og minner om viktige øyeblikk i livet, eller om mennesker som betyr noe for deg. Det er en utrolig motivasjon å kunne lage noe som har varig verdi for kundene.

Stort utvalg

I forretningen i Sandvika sentrum finner du både de tradisjonelle gullsmedartiklene, i tillegg til en rekke spennende og trendy merker. Hellman har alltid vært kjent for å kunne tilby mange spennende mindre og unike leverandører. Christopher trekker frem de norske merkene Rikke Harsheim og Miss Mathiesen som eksempler på norske suksesshistorier som er populære i butikken. I tillegg er danske Kolours og Dulong svært populære.

Stort utvalg av diamanter

Enten du er på utkikk etter den perfekte forlovelsesring til din kjære, et par flotte øredobber til deg selv eller en gave til noen du er glad i, så kan Hellman tilby deg vakre smykker for enhver smak og anledning. I det håndplukkede sortimentet finner du et rikt utvalg diamantringer, diamantøredobber, diamantarmbånd og diamantanheng av ypperste kvalitet. I tillegg lover Christopher at de har julegaver til alle aldersgrupper. Det er med andre ord vel verdt å legge julehandelen til Gullsmed Hellman i Sandvika sentrum.

FAKTA: Gullsmed Hellman

Tekst: Stein O. Kaasa | Foto: Stein O. Kaasa & Gullsmed Hellman
 

Følg IN magasinet på Facebook