Hjem » Asker&Bærum »  God sommermat på Bærums Verk

God sommermat på Bærums Verk

Rema 1000 på Bærums Verk – Den lille butikken med det store vareutvalget.

Rema 1000 på Bærums Verk er en liten og koselig butikk som ligger idyllisk til i Elvegangen. Sommeren er over oss for fullt og butikken stiller med velfylte disker og kunnskapsrike fagfolk, som står klare med gode råd og tips, og hjelpen du trenger for å få en vellykket sommer i matveien
– Kunnskapsrike ansatte og høy fokus på service er kanskje det som skiller oss fra mange andre butikker, forteller kjøpmann Thomas Westvold.
44 åringen fra Bærum har gått gradene i dagligvaren siden han var 16 år og har de siste 9 årene jobbet som butikksjef. De siste 4,5 årene har han drevet som kjøpmann på Bærums Verk. 
– Det hjelper ikke å ha bare lave priser, forteller Thomas. 
– Skal du har fornøyde kunder kreves det mer enn det. Hos oss har vi alltid tid til å si hei og slå av en liten prat. Vi har mange stamkunder og vi tror at noe av grunnen til det, er at vi møter kunden med et smil og gir god personlig service. Her får du matvarer av ypperste kvalitet til faste lave priser hele året. Hos oss får kundene akkurat det de ønsker. Er det noe vi ikke har så bestiller vi gjerne så lenge det er i sesong. Vi får mange positive tilbakemeldinger fra kundene på det gode og brede utvalget vi har på tross av at vi er en ganske liten butikk.

Sommertid er grilltid

Nordmenn er et grillende folk og endelig er det grillsesong igjen. Grillmat er enkelt, godt og sosialt, og kan varieres i det uendelige. Gå for det kjente og klassiske, eller trå litt ut av komfortsonen og prøv noen nye og spennende retter. De ansatte på Rema 1000 i Elvegangen har mange gode grilltips og velfylte disker med knallgode favoritter til grillen sørger for et vellykket måltid.

Tapas

Et fristende tapas fat hører også sommeren til. Hos Rema 1000 finner du flere serveringsklare tapasfavoritter. Sammen med Lille Skinke-fabrikk i Trondheim tilbyr de nå et utvalg høykvalitets produkter med mye smak, laget med kjærlighet til håndverket.
Velkommen til Rema 1000 i Elvegangen.

Fakta Rema 1000 Bærums Verk

Tekst: Stein O. Kaasa | Foto: Stein O. Kaasa & Rema 1000
 

Følg IN magasinet på Facebook