Hjem » Oslo »  God søvn med riktig madrass

God søvn med riktig madrass

Er du på jakt etter ny seng? Kvalitet, komfort og mulighet for å tilpasse sengen til dine behov er avgjørende når du skal velge hjemmets viktigste møbel.

DUXIANA, som holder til i Vika i Oslo sentrum, har et stort utvalg av kvalitetssenger laget for å møte alle behov. Enten du foretrekker å ligge mykt eller fast, ramme-seng eller kontinental, finner du noe for enhver smak blant utvalget av DUX-senger.

Kvalitet

En seng fra DUX reparerer og gjenoppbygger kroppen din, enten du lider av ryggsmerter eller har urolige netter. Madrassen sørger for å gi deg nødvendig støtte og trykkavlastning slik at du føler deg frisk og opplagt i det du slår opp øynene.

Søvn

– Vi tilbringer store deler av livet i sengen. Det er her vi lader batteriene og får overskudd og energi til alt vi skal gjøre i løpet av dagen. Da er det viktig at sengen er av god kvalitet, forteller Kjersti Hamnes, daglig leder i DUXIANA.
Alle DUX-senger kommer med et fleksibelt spiralsystem som gjør det enkelt å tilpasse madrassen etter dine behov. DUX har åpne, luftige systemer som gjør at sengen puster godt, samtidig som det er mulig å endre fasthetsskala underveis. Pascal-systemet består av utskiftbare kassetter i soft, medium, fast eller ekstra fast. På den måten er det også mulig å gjøre individuelle tilpasninger for skuldre, hofter og ben.

For mer informasjon se dux.no.

FAKTA DUXIANA spesialbutikken for DUX

  • Hos DUXIANA i Vika finner du alt du trenger for å skape et hyggelig og innbydende soverom. De har møbelkolleksjonene fra DUX, lamper fra Louis Poulsen og sengetøy fra Georg Jensen Damask, Gant og svenske Himla.
  • Adresse: Haakon VII‘s gate, 0161 OSLO
  • Web: www.duxiana.no
  • Facebook.com/DuxianaVika
  • Instagram.com/DuxianaOslo
  • Tlf: 22 83 22 12

Foto: Dux & Duxiana
 

Følg IN magasinet på Facebook