Hjem » Asker&Bærum »  Gjør riktige designvalg: Slik øker du verdien av boligen din med riktig designvalg

Gjør riktige designvalg: Slik øker du verdien av boligen din med riktig designvalg

Riktig designvalg koster deg bare kunnskap og er viktig om du ønsker å øke verdien på din bolig. Feil valg vil fort koste når du skal selge om du ikke følger disse rådene. 

Gå til akasa.no/in-magasinet for å hente en rabattkode på ditt neste gulv.

Førsteinntrykket er viktig i ethvert hjem. Om du har et fint hjem og ønsker å øke verdien er det viktig å ta hensyn til riktig bruk av materiale på gulvet da farger på vegg fort kan males over, gulvet følger huset over lengre tid og vil derfor påvirke prisen mer en riktig veggfarge. 3-stavs gulv ble populært på 80/90 tallet og kom til Norge som en bølge. Ettersom dette ble dominerende under en intens periode er det derfor mye assosiasjoner til denne tidsepoken. 3-stav får rett og slett boligen til å virke utdatert.
– Vi ser en påbegynt trend der kvist og spill i trestruktur blir valgt og der naturfargene i treet brukes mer og mer. Dette er en trend som kan endre seg innen få år så her gjelder det å gå litt etter egen smak.
Husk at hvit lakk og lyse tregulv er krevende å vedlikeholde og holde pene over tid. Slitasje blir også fort synlig om gulvet er lyst. Resirkulert materiale er også i vinden da miljø og bærekraft er viktigere enn noen gang. Resirkulert materiale gir også mulighet til spill i struktur og varme man ellers ikke klarer å få fram med nytt treverk. Her er mange forskjellige design, størrelser og fargevalg å velge mellom.

Tepper

Tepper i trapp demper støy og forhindrer ulykker ved å forhindre at man sklir like lett. Om trappen er dominant i rommet kan det være kult å legge teppe med en brytende farge.
– Vi ser at flere velger vegg til vegg teppe i soverommene, dette gir også en ekstra komfort for brukerne av rommet da vegg til vegg teppe spiser opp mye romlyd. Om du har et hus der trinnlyd eller lyd gjennom etasjeskiller er en utfordring har Akasa en del triks for å løse dette ved legging av nytt gulv. Du kan alltid ta en telefon til oss så vil vi gi deg gode råd på for hvordan du kan løse dette før du legger nytt gulv.

Følger du disse rådene er du godt på vei til å ikke gå i en designfelle når du først skal pusse opp. 
På nettsidene til Akasa kan du enkelt bestille gratis vareprøver på over 450 typer design på gulv. Akasa fører parkett og tepper for enhver prisklasse og smak, ta deg en titt.

FAKTA Akasa på Teppeforum i Stabekk

 

 

Følg IN magasinet på Facebook