Hjem » Oslo »  Gavehuset i hjertet av Oslo

Gavehuset i hjertet av Oslo

Glasmagasinet er stedet for både de små og store anledninger. Enten du er på utkikk etter gave til konfirmanten, brudeparet, jubilanten eller deg selv så er du nærmest garantert å finne det her! 

I over 150 år har Glasmagasinet vært kjent som hovedstadens gavehus. Det ærverdige bygget på Stortorvet midt i hjertet av Oslo rommer alt du trenger til høstens selskapeligheter, fra gavene og antrekket til borddekkingen. 
– Vi tør å utrope oss til Oslos største gavehus. Her er det gaver til enhver anledning og i alle prisklasser, fra hyggelige vennegaver og vertinnegaver til de store firmagavene, sier senterleder Anja Løvåsen med et smil. 
– Glasmagasinet er et sted for anledninger og utover høsten blir det både konfirmasjoner og bryllup før julen kommer. Her hos oss får du den hjelpen du trenger for å finne den perfekte gaven, enten det er til deg selv eller andre! 

Det er ikke til å stikke under en stol at 2020 har vært et spesielt år. Men det har også ført med seg økt fokus på egenpleie og bolig. 
– Ønsker du å oppgradere boligen er Glasmagasinet stedet. Vi har høy fagkompetanse innen hus, hjem, elektronikk og belysning. Her møter du også eksperter innen hud, hår, velvære og mote som gjerne gir råd om hvordan du best kan ta vare på deg selv. I det hele tatt er fagkunnskap noe som preger alle butikkene her på huset. Vi har hatt en god sommer med omsetningsvekst og det er tydelig at kundene setter pris på den personlige servicen og fagkunnskapen de får her. Vi vil gjerne yte personlig service og finne skreddersydde løsninger som passer for hver enkelt.

La deg inspirere!

Glasmagasinet kan friste med en rekke spennende butikker og akkurat nå begynner høstens designnyheter å komme inn. 
– I Illums Bolighus er nyhetene på plass. De har blant annet styrket sin fashionavdeling med flere nye merker. Akkurat nå har de også en egen pop-up barnebutikk i første etasje. I tillegg kan Kicks skilte med flere nye merker, blant annet en lekker ny Chanel-avdeling det er verdt å oppleve, forteller Anja. 
Det store varemagasinet har en helt spesiell atmosfære hvor man kan gå rundt i timevis og bare la seg inspirere. 
– Vi ønsker å være et inspirasjonshus og vil gjerne at folk skal komme hit og oppleve alt det vakre vi har. Man har man ikke anledning til å komme hit akkurat nå så finnes det mange gode digitale løsninger. Vi forsøker å være til inspirasjon både på hjemmesiden vår, www.glasmagasinet.no, og på sosiale medier. Mange av butikkene har dessuten gode løsninger for netthandel og hjemkjøring. Men aller helst ønsker vi selvfølgelig kundene hjertelig velkommen hit til oss!

FAKTA Glasmagasinet

• Web: glasmagasinet.no
• Facebook: facebook.com/glasmagasinet
• Instagram: instagram.com/glasmagasinet_stortorvet
• Du finner følgende butikker og serveringssteder i Glasmagasinet: 
- Illums Bolighus 
- Elkjøp 
- Espresso House 
- Bellas Hus 
- Kicks 
- Magnor Brandstore 
- Ditt Apotek 
- Oslo Foto 
- Adam og Eva 
- Glasmagasinets Spiseri 3Etage 
- Heimen Husfliden 
- Kriss

Tekst & foto: Mona Gullstein