Hjem » Bergen » Mat & drikke » Fristelser fra det asiatiske kjøkken
Fristelser fra det asiatiske kjøkken
Etter hvert som bergenserne blir mer kontinentale, savner smaksløkene våre kraftige krydre og saftig sjømat. Hos Redsun i Kong Oscars gate kan man friske opp ferieminnene og fråtse i kremen av asiatisk kokekunst.
Frister det med «sweet chili crabs», lokale krabbeklør woket i søt chili saus? Eller hva med «Delicacy of the sea», scampi, kamskjell og steinbit i symfoni?
Redsun er en populær asiatisk restauranten i byen som tilbyr fersk sushi, vietnamesisk og thailandske spesialiteter av høy kvalitet. Her er det helhetsinntrykket som teller. De to etasjene preges av østlig inspirasjon fra dekor til delikatesser.
Etter at Redsun i vår overtok lokalet i 1.etg. har stedet blitt mer synlig. I løpet av bare et halvt år er antall gjester firdoblet. Den varierte menyen er også nøye satt sammen, innehaver Hang N. T. Tran overlater ikke noe til tilfeldighetene.
I 1. etg. serveres det mye sushi, men også en del varme småretter. Man kan kombinere etter smak og behag og stedet passer ypperlig for et lett måltid og et glass vin.
2. etg. opplever man en roligere, mer harmonisk atmosfære hvor man gjerne setter av noen timer til sosial måltidshygge.