Hjem » Trondheim »  Frislid hos Høyer Trondheim

Frislid hos Høyer Trondheim

Høyer er en kjede av høykvalitets butikker som representerer det beste av det beste innen tekstil for dame og herre. Deres visjon er å skape den ledende merkevarekjeden i Norge og Skandinavia i sterk allianse med Europas sterkeste merkevareleverandører. Et av merkene du finner i Høyer sine butikker i Trondheim er det norske merket Frislid.

Frislid-eventyret startet i Nordfjordeid i 1946. Det var året da Alf Frislid startet Frislid Konfeksjon. I de nokså trange etterkrigsårene var det knapt med ressurser, men den unge, virksomme mannen lot ikke det være noen hindring. Han satt passerspissen i hjembygda på kartet og trakk en sirkel for hvor langt han ville klare å sykle for å innhente bestillinger på sine lokalt sydde dresser. Fra gård til gård syklet han rundt med den ene hånden på styret og målebåndet i den andre. Stoffer og øvrige nødvendige materialer byttet han til seg mot fisk han selv trakk opp fra fjorden like utenfor døra. Ingen utfordring var for stor, alle skulle få muligheten til å bære en dress som satt perfekt.

Selv om produksjonen i dag er flyttet ut av landet, gjøres fortsatt alt av planlegging og forarbeid på Vestlandet. Det tas ingen snarveier, verken når det kommer til passform eller kvalitet. Frislid er fortsatt stolt leverandør av dresser, jakker og bukser til menn som krever det lille ekstra. Det er et merke for kvalitetsbevisste og nysgjerrige menn som er interessert i trend og mote og en solid merkevare som garanterer optimal passform. Frislid har 750 ulike størrelser og figurer. I tillegg tilbys målsøm for de som ønsker sin egen lille tvist på en unik dress.
Ta turen innom en av Høyer sine butikker i Trondheim for å oppleve kolleksjonene til Frislid.

FAKTA Høyer i Trondheim

• HØYER TRONDHEIM: Kongensgate 14
• HØYER SOLSIDEN: Beddingen 8
• Blogg: hoyerbloggtrondheim.no
• Facebook: Høyer Trondheim
• Instagram: Høyer Trondheim

Tekst: Siri Gerrard | Foto: Frislid