Hjem » Asker&Bærum »  Frekk & spennende julehandel

Frekk & spennende julehandel

Butikksjef hos Kondomeriet på Sandvika Storsenter Victoria Møllenes Holst forteller at etterspørselen etter sexleketøy har vært økende de siste årene. Hun tror det nå finnes ett sexleketøy i de fleste norske hjem.

«Naughty and Nice» en frekk julekalender for årets adventstid.

– Nordmenn aldri kjøpt mer sexleketøy enn de gjør nå, og aksepten for å eie et sexleketøy er økende. Det er nærmest blitt trendy. Nå som førjulstiden nærmer seg har vi en spennende julekalender for de som ønsker å «spice» opp adventstiden med nye sexleketøy, forteller Victoria.
– Vi merker det spesielt nå før jul. Før ga folk hverandre sexleketøy til jul nærmest som en «prank». Nå har sexleketøy og seksualitet blitt så akseptert at folk har begynt å gi hverandre slike gaver av kjærlighet og oppriktighet. Det morsomme er at vi har folk har i alle aldre. Her forleden kom det en kunde innom. Hun var en eldre dame i 80 årene som takket oss fordi vi hadde hjulpet henne til å beholde sexlivet. Ikke nok med det, hun hadde også anbefalt oss til alle venninnene sine!
Så det er nok ikke bare de unge som er åpne om seksualitet, selv om vi liksom er litt opplært til å tro det.

Sexleketøy for menn

Tradisjonelt har det vært kvinner som har vært de mest ivrige brukerne av sexleketøy, Men nå har også mennene begynt å komme på banen. Det har kommet mange fine nye produkter for menn de siste årene. Tidligere var det nesten bare den klassiske «sjømannsbruden» som var rettet mot menn. Nå finnes det fleshlights, masturbatorer, penisringer og forskjellige slags onanihylser i alle utførelser og med flott design.

Anale gleder

Det er særlig én ny trend som Victoria har lagt merke til. Hun forteller om en sterk økning i salget av anale sexleketøy som analplugger og prostatavibratorer. Hun tror heller ikke at denne trenden vil forsvinne med det første. Også er det stadig flere par som kommer og handler sammen. 
– Det kan godt tenkes at Corona har hatt litt å si. Det virker som folk rett og slett har hatt bedre tid til hverandre og til å dyrke et spennende sexliv, forteller Victoria.
Velkommen til en frekk og spennende julehandel hos Kondomeriet på Sandvika Storsenter.

FAKTA: Kondomeriet Sandvika Storsenter

• Adresse: Sandvika Storsenter, Sandviksveien 176
• Nettside: kondomeriet.no/butikker/sandvika
• Tlf: 64 00 92 66
• Åpningstider: Man-fre 10-21 & lør 09-19
Facebook.com/kondomeriet
Instagram.com/kondomeriet

Tekst & foto: Stein O. Kaasa
 

Følg IN magasinet på Facebook