Hjem » Oslo »  Fem erfarne frisører

Fem erfarne frisører

Med en behagelig atmosfære i sjarmerende lokaler, og fokus på service og personlig kundekontakt er Kava i Frognerveien ikke helt som alle andre frisørsalonger.

Her kan du virkelig nyte en velfortjent pause i hverdagen mens dyktige frisører tar hånd om håret ditt! Salongen ligger i et hjørnelokale i en klassisk Frognergård, med store vinduer og mye lys. Her holder fem erfarne frisører til, Tiia Maria, Hans, Gunn, Line og Jonas. De er alle interessert i mote og skjønnhet, og er alltid oppdatert på trender innenfor hårmote. Tett samarbeid med leverandører er høyt prioritert, og i løpet av de siste 2 årene har Team-Kava vært på hårshow og kurs i blant annet Stockholm, Berlin, Los Angeles og Dubai.

Mer enn bare frisører

Utover å være frisører jobber Hans med artister, shows og teater, Gunn er stylist og malerinne, Line underviser på Norsk frisørskole, Jonas er tekniker for Maria Nila som driver med vegansk hårpleie, og Tiia Maria er hudpleier og Makeup Artist. Tiia Maria er også husets bryn og vippe-ekspert. Vippe extensions er svært populært, og en etterspurt tjeneste som passer perfekt å tilby sammen med hårpleie.

En av byens hyggeligste salonger

Sammen har denne gjengen skapt det som helt sikkert er en av byens desidert hyggeligste salonger. Smilet sitter løst og småprat og gode replikker går på kryss og tvers mellom smørblide frisører og fornøyde kunder. En frisør er ikke bare en som klipper hår. Kavas kunder vil nok nikke gjenkjennende når jeg hevder at disse frisørene like gjerne kan fortone seg som en kjær bekjent. En du stoler på, som du vet er teknisk dyktig nok til å gjøre det beste for nettopp ditt hår, men som også er i stand til å prate om alt fra middagsvaner til samlivsbrudd.

Navnet Kava kommer fra planten Kava, som er en plante som tillegges gudekraft, med sterke vibrasjoner. Kava ønsker å videreføre disse gode vibrasjoner til sine kunder, slik de skal føler seg fantastiske i sin hverdag, enten det er snakk om hår eller vipper. Slagordet til Kava er Slagord «Make Hair Better». IN magasinets utsendte kan bare konstatere at denne salongen lever opp til sitt slagord.

FAKTA: Kava Frisør

• Adresse: Frognerveien 33, 0263 Oslo, Norge
• Telefon: 22 55 66 64
• Epost: kavafrogner@gmail.com
• Webside: kavafrogner.no
• Facebook: facebook.com/kavafrogner
• Instagram: instagram.com/kavafrogner

Tekst & foto: Stein Olav Kåsa
 

Følg IN magasinet på Facebook