Hjem » Oslo »  Få Juni hele håret

Få Juni hele håret

Feminint. Bohemsk. Chic. Vakkert som en sommerdag. Miss June er klesmerket som har tatt Europa med storm. Nå gjør det suksess i Norge.

– Miss June treffer rett i hjertet på feminine drømmere. Og kolleksjonene vil få deg til å stråle den gode sommerfølelsen - året rundt, forteller Karoline Trent. Hun er Innkjøper for Trent&Trent agenturer og daglig leder for Trent&Trent Fornebu.

Familien Trent&Trent

For dem som ikke kjenner til Trent&Trent, er de er familiebedrift. Trent-Invest ble etablert i 1986 av tvillingbrødrene Marius og Henrik Trent og siden oppstarten har hovedfokuset vært å introdusere aktuelle moter og sterke merkevarer. Karoline er dattera til Marius og har vært sterkt engasjert i både mote og butikken gjennom årene. Hun og moren, Halina, plukker ut en del klær sammen og Miss June er uten tvil et merke de begge elsker.
– Miss June kan passe for mor og datter. Slik er det for oss, hvert fall. Merket er ikke aldersbestemt. Det handler mer om personlighet. Hvem man er og hvem man drømmer om å være. Klærne er både vakre og komfortable, så en absolutt favoritt for alle aldre, smiler Karoline.

Hvilken størrelse? Ingen!

Tenk deg en verden uten størrelser. Uten å snakke om hva man er, var eller vil være. Det unike med Miss June er at de rett og slett har fjernet hele størrelsen. One size - fits all. En størrelse. Uno. Ja, det er helt sant. 
– Det er opp til deg hvordan du vil bruke plaggene. Vil man fremheve former eller midje, så kan man bruke belter, for eksempel. Kjolene lar det være opp til deg, hva du ønsker å gjøre med dem, forklarer, Halina. 
Da merket ankom butikkene i mai i våres, tok det helt av. Med nesten 60 000 følgere på Instagram, er det kanskje ikke så rart? Merket representerer sommerfølelsen av velvære og feminitet - samtidig som plaggene er luftige og komfortable.

Følelsen av Juni – året rundt

Miss June får deg til å drømme om sydligere strøk. Ingen tvil om det. Allikevel er det absolutt en helårs kolleksjon. Nå er høsten på vei for fullt. Hva med å krydre opp tilværelsen litt? En kjole fremfor jeans? Blusene og kjolene passer perfekt med støvletter og høstkåper. 
– Skal du på en kulturell event eller middag med jobben? Våg å skill deg ut. Kom som den solstrålen du er. Miss June har kolleksjoner for alle. Enten du vil velge et ekstra dristig mønster eller gå for blomster, forklarer Karoline.

FAKTA Trent & Trent

• Trent&Trent har 2 avdelinger, en på Paleet i Oslo sentrum og 1 på Fornbu S på Fornebu.
• Butikk Oslo sentrum: Paleet 2. etasje
Instagram: instagram.com/trentogtrent_paleet
• Butikk Fornebu: Fornebu S
Instagram: instagram.com/TrentogTrent_fornebu
• Nettbutikk: trents.no
• Facebook: facebook.com/TrentogTrent

Tekst: Helene Stenhaug | Foto: Pauline Östgård & Miss June
 

Følg IN magasinet på Facebook