Hjem » Oslo »  Et unikt & personlig preg

Et unikt & personlig preg

Om du planlegger å fornye hjemmet ditt eller er på utkikk etter ny inspirasjon anbefales du å ta turen innom Decoré/KA International i Bygdøy Allé 70.

I dette skattekammeret av en butikk finnes det en stor variasjon av tekstiler og møbler som garantert vil gi hjemmet ditt et unikt og personlig preg! Hos Decoré vil du finne møbler og tekstiler til gardiner med fremdragende kvalitet og unik design. Med et stort utvalg fra KA International og andre leverandører er det enkelt å finne drømmeløsningene til ditt hjem, hytte eller kontor.

KA International

Som kjent og kjær merkevare i over 30 år med stor suksess og lidenskap for interiør er KA International et viktig referansemerke for kunder og fagpersoner i interiørverdenen. KA har tekstiler og interiør som samsvarer med de siste trendene innen interiørdesign samtidig som de bevarer det tradisjonelle og det tidløse. 
– Våre dyktige interiørkonsulenter er her for å skape skreddersydde interiør- og innredningsløsninger for våre kunder, forteller innehaver Anne Marie Greve.
–For våre kunder som ønsker utvidet eksperthjelp og visualisering med plantegning av møbleringsforslag, skisser samt farge- og materialvalg, tilbyr vi timebasert rådgivning. Første time er kostnadsfri. For solskjerming og gardiner har vi gratis hjemmebesøk. Vi ønsker å skape en hyggelig opplevelse for våre kunder og det er viktig for oss at vi sammen med kunden finner en god og riktig løsning. Da får du som kunde trygghet for at de riktige beslutningene blir tatt slik at man reduserer og unngår kostbare bomkjøp, sier Anne Marie og ønsker gamle og nye kunder velkommen til Decoré.

Tekst: Stein Olav Kåsa
 

Følg IN magasinet på Facebook