Hjem » Oslo »  Et skattekammer for de firbente

Et skattekammer for de firbente

I mai åpnet Buster Hund og Katt ny butikk på Skøyen. Her finner du alt du trenger til husets firbente familiemedlemmer, enten du er på utkikk etter morsomme leker, næringsrikt fôr, ny seng, klorestativ til pus, spennende julegaver eller varme hundeklær til vinteren!

Buster Hund og Katt holder til i lyse og oversiktlige lokaler i Hoffsveien på Skøyen. Det er uten tvil en av de største dyrebutikkene du finner sentralt i Oslo og hyllene formelig bugner over av fargerike leker, fôr, senger i alle varianter og alt annet du trenger til hunden eller katten. 
– Hovedfokuset vårt er på hund og katt, men vi har også et utvalg til fisk, fugl og gnagere, forteller butikksjef Sonya Mahrra. 
Buster kan skilte med en 20 år lang historie og har i dag fire butikker. I tillegg har de en rikholdig nettbutikk og prisene er de samme både her og i de fysiske butikkene. 
Med gratis parkering rett utenfor dørene og kort vei til tog, buss og trikk er det enkelt både å komme seg hit og ikke minst frakte med seg større ting. 
– Vi får mange tilbakemeldinger på at kundene våre setter pris på muligheten til å parkere rett utenfor. Mange synes også det er enklere å ta med hunden hit siden butikken er så stor. Da slipper de å stå oppå andre om det er flere hunder i butikken. Det at vi har så god plass gjør at vi kan ha et bredt utvalg også av de større tingene, som klorestativer, bilbur og senger i alle størrelser.

Alt du trenger til vinteren og julen

Med kalde og mørke vinterdager rett rundt hjørnet er det viktig at også hundene kler seg riktig og har lys eller refleks som gjør at de vises på veien. Hos Buster finner du alt den firbente trenger før vinteren. 
– Mange hunder trenger også klær når vi begynner å fryse på fingre eller tær. Vi har klær til alle hunderaser, fra de minste til de aller største. Og med alt fra regnjakker og vinterdekken til gensere i 100 % ull er det noe for alle uansett smak og behov. Vi har også alt du trenger av utstyr til jakt og trekk. Merkene vi fører er anerkjente merker som er kjent for høy kvalitet, som Hunter, Non-Stop og Baggen. 
Hos Buster kan du også gjøre julehandelen til hunden eller katten. 
– Vi har det meste en hund eller katt ønsker seg til jul. Det går mye i bein og godteri, og julesengene er veldig populære. Vi har dessuten ferdige gavebokser, julekalendere og juleleker. 
Her får du dessuten gode råd og veiledning til å finne det som passer best til akkurat din katt eller hund. De som jobber her har mye kunnskap og erfaring. Her får du også utført kloklipp. 
– Vi har fast pris for kloklipp på kr 50,-. Dette er et tilbud mange benytter seg av og man trenger ikke ringe på forhånd. Vi anbefaler at man klipper klørne annenhver uke og spesielt de minste hunderasene trenger å klippe litt ofte, avslutter Sonya og ønsker alle hjertelig velkommen til Buster Hund og Katt på Skøyen!

Fakta: Buster

Butikker:
- Skøyen Oslo: Hoffsveien 4, 0275 Oslo | Tlf: 22 06 09 00
- Majorstuen Oslo: Bogstadveien 53, 0366 Oslo | Tlf: 22602032
- Ski: Torgveien 2, 1400 Ski | Tlf: 64 87 73 00
- Askim: Haugomgata 4, 1811 Askim | Tlf: 69 88 65 33
Web: www.busterzoo.no

 

 

Tekst & foto: Mona Gullstein

 

 

Følg IN magasinet på Facebook