Hjem » Oslo »  Enorm interesse for nye Mercedes EQS

Enorm interesse for nye Mercedes EQS

De siste årene har Mercedes-Benz lansert en rekke spennende nyheter, og noen av de mest omtalte er uten tvil de elektriske modellene. Det elektriske flaggskipet EQS har en rekkevidde på opptil 780 kilometer (WLTP), og introduserer et hav av teknologiske finesser. Den offisielle norske salgsstarten var 17. august, og interessen for modellen har vært over all forventning.

Innstegsutgaven EQS 450+ har en startpris på 944.900,- inkl frakt, og er modellen som tilbyr lengst rekkevidde.

Det har naturlig nok vært store forventninger til de nye EQS modellene fra Mercedes-Benz, men interessen har overgått forventningene. Kort tid etter at det ble åpnet for bestillinger er det blitt solgt mange utgaver av EQS. Mange har også meldt sin interesse for det elektriske flaggskipet.

Høyt nivå av standardutstyr

Nivået av standardutstyr på EQS er høyt, med blant annet AIRMATIC luftfjæring, for utmerket kjørekomfort, og DIGITAL Light som presist lyser opp veien uten å blende motgående trafikk. Skjermpakken med 12,8» OLED skjerm i midtkonsollen er standard på EQS 450+, mens kundene som velger EQS 580 4MATIC kan glede seg over den nye MBUX Hyperscreen som standard. I tillegg vil kundene finne utstyr som adaptiv cruise control, 360-graders kamera, navigasjon og KEYLESS-GO uten å måtte krysse av i listen for ekstrautstyr.

Kundene som velger EQS 580 4MATIC kan glede seg over den nye MBUX Hyperscreen som standard. I tillegg vil kundene finne utstyr som adaptiv cruise control, 360-graders kamera, navigasjon og KEYLESS-GO uten å måtte krysse av i listen for ekstrautstyr.

Rekkevidde

Rekkevidde på opptil 780 kilometer (WLTP) EQS har en rekkevidde på opptil 780 kilometer (WLTP) og kan hurtiglades på opptil 200 kW på hurtigladestasjoner. En rekkevidde på nye 300 kilometer (WLTP) kan derfor lades opp på kun 15 minutter under rette forhold. En ny generasjon batterier med netto energiinnhold på 107,8 kWh er introdusert til modellene EQS 450+ og EQS 580 4MATIC.

EQS er den mest aerodynamiske produksjonsbilen i verden

Med en cd-verdi fra 0,20 er EQS den mest aerodynamiske produksjonsbilen i verden, noe som påvirker rekkevidden så vel som støykomforten positivt. Coupéformen, flat frontrute, optimalisert gulv og stort sett lukkede lameller er bare noen av elementene som bidrar til klasseledende aerodynamikk og god aeroakustisk ytelse.

Startpris under en million

Innstegsutgaven EQS 450+ har en startpris på 944.900,- inkl frakt, og er modellen som tilbyr lengst rekkevidde. Den permanente synkrone motoren leverer 333 hestekrefter og gir bilen en akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 6,2 sekunder.
Utgaven med firehjulstrekk heter EQS 580 4MATIC og har en startpris på 1.171.900,- inkl frakt. Rekkevidden er på 675 kilometer (WLTP), og hele 524 hestekrefter sørger for en akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 4,3 sekunder.
Hos Erik Arnesen Helsfyr kan du oppleve nye Mercedes EQC, i tillegg til de andre modellene fra Mercedes-Benz. Her får du dessuten alltid god og personlig service slik at du finner den bilen som passer perfekt til akkurat deg og dine behov! De første bilene forventes i landet i løpet av høsten.

FAKTA Din lokale Mercedes forhandler

Tekst: IN magasinet/Mercedes-Benz | Foto: Mercedes-Benz

Følg IN magasinet på Facebook