Hjem » Asker&Bærum »  Engasjement for smykker

Engasjement for smykker

Siden Holmensenteret åpnet i 1991 har Gullsmykket holdt til i de samme lokalene.

Her finner du et bredt og variert utvalg med alt fra dåps- og konfirmasjonsgaver til diamantsmykker, gifteringer og trendy designersmykker.
– Vi kan tilby både klassiske, tradisjonelle smykker, moderne smykkedesign eller det litt spesielle. Vi hjelper deg gjerne med reparasjoner, og kan spesialbestille etter dine ønsker, forteller innehaver Sissel Zibell.
– Også må du få med at vi akkurat har fått inn lekre barneklokker fra Max Kleiser som ungene kan bade med. De kommer vi til å selge mange av i sommer!

Siden forretningen er en frittstående butikk, og ikke en del av de store kjedene kan innehaver Sissel og datteren Cathrine Zibell håndplukke akkurat de varene de ønsker. 
– Det med å kunne velge sitt eget sortiment er en fantastisk frihet jeg ikke ville vært foruten, sier datter og daglig leder Cathrine.
– Det er dette som gjør denne jobben så spennende. Blant annet har vi tatt inn en del lekkert småsølv som vi vet at de unge jentene elsker. Vi har i det hele tatt mye spennende her som du ikke finner hos de store kjedene. Også vil jeg si at vi er veldig gode på diamanter, sier Sissel. 
– Vi har et godt utvalg av både store og små diamanter til konkonkurransedyktige priser. Også har vi også selvsagt en del veldig spennende merker representert i butikken. Blant annet selger vi mye Van Bergen. De leverer norsk design og håndverk av ypperste klasse. Kolleksjonen består av eksklusive smykker i gull og sølv, besatt med perler, diamanter og andre edelstener. Også har vi Sigmund Espeland som er Norges største produsent av smykkevarer i gull og sølv kjent for sitt brede utvalg av kvalitetsprodukter I både gull, sølv, bronse og tinn. Så må vi også nevne norske NOOR som lager lekre Gull og sølvsmykker til både damer og herrer. Vi har også et bredt utvalg av smykker fra Georg Jensen da! kjent for sine eksklusive smykker med unikt design og høy håndverksmessig kvalitet. Her prater vi skikkelig tidløs design som aldri går av moten.
Om du er ute etter en gave, eller noe til deg selv. Hos Gullsmykket finner du alt fra luksuriøse tidløse diamanter til enkle sølvsmykker. Vil du ha elegante eller trendy smykker, finnes det også masse av dette i butikken. Utvalget er stort og servicen er upåklagelig. Velkommen til Gullsmykket.

FAKTA: Gullsmykket Holmen Senter

• Gullsmykket har gavene som varer og du finner dem på Holmen Senter. Dropp innom for inspirasjon, smykkeråd og et godt tilbud på den personlige oppmerksomheten til han eller henne.
• Adresse: Holmensenteret | Vogellund 6, 1394 Nesbru
• Telefon: 66 98 03 00
• Webside: gullsmykket.no
• Instagram: instagram.com/gullsmykket_holmensenteret
• Facebook: Gullsmykket Holmensenteret As

Tekst & foto: Stein Olav Kåsa
 

Følg IN magasinet på Facebook