Hjem » Asker&Bærum »  En verdig jubilant!

En verdig jubilant!

I høst er det 25 år siden Sandvika Storsenter åpnet dørene for første gang. Det skal selvsagt feires, med fest – så klart – men også i form av nyoppussede lokaler, nye konsepter og nye opplevelser.

Senteret er i stadig forandring. I anledning jubileet vil den opprinnelige delen fremstå i ny prakt.

Sandvika Storsenter dekker utvilsomt noen kvadratmeter, men fremstår likevel som både intimt og innbydende. Det er lett å finne frem, de ulike forretningene har klart definerte uttrykk og en rekke spisesteder bidrar til både sosialt samvær og stabilt blodsukker.

Fra fransk sjokolade til Zara

Sammensetningen av butikker er basert på kundenes behov og ønsker. Her finner man nær sagt alt; fra interiør og fransk konditorikunst til klær og sko.
Nisjebutikker ligger side om side med kjeder av internasjonalt format. Sandvika Storsenter er for eksempel det eneste senteret i Norge som kan skryte av en egen Zara butikk.
– Det er vi ganske så stolte av, forteller senterdirektør Kathrine Ingerø.
Parkering er gratis i 3 timer, og har man ikke bil kan man gjøre som undertegnede – ta toget. Kjapt, enkelt og billig.

Et senter i endring

Tiden står som kjent ikke stille; det gjør ikke Sandvika Storsenter heller. 
– Senteret er i stadig forandring. I anledning jubileet vil den opprinnelige delen fremstå i ny prakt. Normal, et konsept vi vet flere av kundene våre har ønsket seg, åpner i oktober. Baker Hansen har pusset opp og inviterer til en helt ny kafé på Nytorget, mens Tilbords har flyttet til Elvetorget. Også Sprell utvider og bygger lekehus i butikken til glede for de minste kundene, sier Kathrine.
– En av høstens mest spennende nyheter er senterets nye Hentepunkt som etableres hos Kundeservice og får nytt lokale mellom Norli og Hanskeriet i første etasje Stortorget. Det betyr at du kan velge Kundeservice Sandvika Storsenter som utleveringssted når du handler på nett. Med andre ord kan du komme til oss, parkere i 3 timer gratis, gjøre ærend og spise lunsj, hente pakken din og i tillegg prøve det du har kjøpt i prøverommet hos Kundeservice. Passer det ikke kan du enkelt sende tilbake det du ikke vil ha med en gang. Enklere blir det ikke. 
Kundene har med andre ord mye å se frem til.

Opplevelser for hele familien

– Selv om det er ekstra stas med nye konsepter, skal man ikke undervurdere effekten av litt god gammeldags bursdagsfeiring også. I selve jubileumsuken byr vi både på kake, intimkonsert, ansiktsmaling, klovner og ballongleker – for å nevne noe, sier Kathrine.
Feiringen inngår også i Sandvika Storsenters kontinuerlige satsning på gode familieopplevelser.
– Vi vet at dette er noe folk er opptatt av og kundene våre skal vite at et besøk hos oss er verdt turen. Her skal man kunne hygge seg med et godt måltid, bli inspirert, fornye seg eller bli underholdt. Det handler nemlig ikke om å være den største, men om å være best på alt fra utvalget til opplevelsen. Håpet er å kunne berike, begeistre – og kanskje til og med bevege de som kommer og besøker oss, avslutter Kathrine.

FAKTA: Sandvika Storsenter

• Adresse: Brodtkorbsgate 7, 1338 Sandvika
• Telefon: 67 52 23 00
• Web: www.sandvikastorsenter.no
• Facebook: www.facebook.com/SandvikaStorsenter
• Instagram: www.instagram.com/sandvika_storsenter

Tekst: Siri Gerrard | Foto: Geir Smevik & Sandvika Storsenter

FØLG IN MAGASINET PÅ FACEBOOK