Hjem » Asker&Bærum »  En unik opplevelse i Sandvika sentrum

En unik opplevelse i Sandvika sentrum

Midt i Sandvika sentrum har det etablert seg en ny aktør med internasjonalt preg og høye ambisjoner. Her er det ikke spart på noe, når du går inn i lokalene til Tropicos er det som å tre inn i en egen verden. 

Internasjonalt format

Å kalle TROPICOS internasjonal er helt på sin plass. Eier og daglig leder Kim Nordbø har reist og arbeidet verden rundt og hentet med seg hjem inspirasjon fra alle verdens hjørner.
«TROPICOS er et eklektisk skattekammer som med sitt mangfold av behandlinger og sitt fantastiske visuelle uttrykk bør trekke til seg gjester fra fjern og nær».
I restaurantverdenen heter det at en trestjerners restaurant er en attraksjon som gjør at stedet den ligger blir et reisemål uavhengig av hva annet som tilbys. Overført til skjønnhetsbransjen bør TROPICOS være samme vitamininnsprøytingen for Sandvika. Her er det ikke spart på noe. Når du går inn i lokalene til TROPICOS er det som å tre inn i en egen verden. 
– Ordet TROPICOS kommer jo tross alt av det greske ordet «Trope» som betyr en forandring og det er akkurat det vi jobber med her på huset, forklarer Kim Nordbø.
– Det finnes mange flinke folk som kan klippe håret ditt eller gi deg hudpleie, men her ønsker vi å ta med kundene på en reise og å tilby en opplevelse i tillegg.

Den beste opplæringen

Teamet på TROPICOS er en av få salonger i Norge som gir de ansatte de mest prestisjefylte opplæringene i bransjen. TROPICOS har lagt seg tett opptil kursprogrammet til luksushotellene Four Seasons, og opplæringen til de beste stylistene fra moteukene i Paris og Milano. Selv har Kim nettopp hjem fra et unikt seminar i Dubai, og hudspesialist An fra et kurs i Paris.
– I vårt nåværende Team har vi 5 nasjonaliteter og snakker 8 forskjellige språk, forteller Kim.
– Bare det alene skaper en atmosfære hvor du absolutt ikke føler du lenger er i en vanlig norsk salong.

Alt av hud, hår og skjønnhet

– Behandlingene vi baserer oss på er på grunnlag av ønsket resultat, og helt klart velvære. De fleste av oss har dårlig tid, og ønsker å oppnå et godt resultat raskt. Dette er grunnlaget for våre behandlinger og produkter. Vi skreddersyr enhver behandling uansett om det er for dem med små utfordringer og store ønsker om velvære, eller dem som ønsker gode resultater på kortest mulig tid. Vi mener Sandvika i Bærum bør skinne og håper på at mange vil ta turen innom oss for å holde liv i sentrum. Det er jo også kun 12 minutter fra Oslo S, kjappere enn trikken opp til Solliplass, bare det gjør jo at vi er enkle å nå fra alle kanter av Stor-Oslo.
Kim minner oss også på at julen snart er over oss, og forteller at TROPICOS i tillegg til behandlingene også har mye flotte artikler både for han og henne.
Velkommen til TROPICOS!

FAKTA: Tropicos

• Adresse: Rådmann Halmrasts vei 10, 1337 Sandvika
• Web: www.tropicos.com
• Epost: request@tropicos.com
• Tlf: +47 91 60 20 20
• Instagram: @tropicosbeauty
• Facebook: @tropicosbeauty

Tekst: Stein O. Kaasa | Foto: Stein O. Kaasa & TROPICOS
 

Følg IN magasinet på Facebook