Hjem » Asker&Bærum »  En unik og koselig liten butikk

En unik og koselig liten butikk

I krysset Lillehagveien/Presteveien har menneskes beste venner hunden og katten en unik og koselig liten butikk med utstyr fra gulv til tak. 4 poter har et bredt utvalg av utstyr og fÔr tilpasset fire årstider til hund og katt.

Butikken har vært drevet av Ylva Christensen siden 2014 og har en lang historie. Det vi vet er at det i gamle dager var en kolonialbutikk her, og at 4 poter startet i 2003, men før det var det også dyrebutikk på denne adressen. Til tross for at Bærum huser noen av Norges største kjøpesentre er det godt å se at det finnes små aktører som lykkes med spennende butikker litt utenfor allfarvei.

Hva gjør butikken unik?

– Vi er dyktige på å se både hunden og eierens behov på en måte man kun finner i de små uavhengige butikkene, dit hverdagens stress ikke når oss, forteller Ylva.
Med en romslig gratis parkering rett utenfor døren kan du få hentet en fôrsekk både raskt og problemfritt. Med et såpass lite butikklokale er det imponerende og se hvor stort utvalg og bredde det er i butikken. Det er varer fra gulv til tak, og alle hyller er fulle.
– Skulle kunden savne noe gjør vi så godt vi kan for å få tak i denne varen, forsikrer Ylva.
– Siden jeg er helt uavhengig, står jeg helt fritt til å ta inn akkurat det jeg vil, og det setter kundene stor pris på.

Gode på ernæring

– Det er vel kanskje det som skiller oss fra de store kjedebutikkene. Her tar vi oss god tid, og siden jeg ikke er kjøpt og betalt av store leverandører setter jeg min ære i å kunne tilby det fôret, utstyret eller godbitene som passer den enkelte hund eller katt best. Når det gjelder fôr og spesielt godbiter prøver vi å tilby kortreist og sporbare produkter. Aller helst fra Norge og Skandinavia.

Utstyr til en aktiv hverdag

Ylva har lang erfaring fra eget hundehold og bruker denne erfaringen til å hjelpe sine kunder. Hun er også hundeinstruktør og aktiv innen flere hundesporter, hun vet derfor hvor viktig det er at utstyret virker. Med sine 2 Portugisiske Vannhunder er Ylva selv aktiv i Asker hundeklubb og hun konkurrerer og trener egne hunder i søksarbeid, bruks, vannarbeid og rallylydighet.

Kurs og utleie av lokaler

I smellerkjelleren og i kurslokalet ved siden av 4 poter holder Ylva kurs og trening i den nye hundesporten «Smeller». Smeller er en sport for alle som liker søksarbeid, og utfordringene ligger i at hver konkurranse byr på nye lukter og søksområder. Ylva kan love spennende utfordringer og et hyggelig treningsmiljø både for to og firbente

Hold vårt nærmiljø levende

Så om du er katte eller hundeeier. Ta turen innom 4 poter for en unik handleopplevelse. Den lille 4 poter butikken med det store utvalget kan egentlig ikke beskrives – den må oppleves.

FAKTA: 4 Poter

4 poter AS
Adresse: Presteveien 14, 1344 Haslum
Telefonnummer: 67 53 02 00
Web: 4poter.no
Facebook: facebook.com/4poter
E-post: post@4poter.no
Åpningstider: Mandag-fredag 11-18 & lørdag 10-15

Tekst: IN magasinet | Foto: Laila Bruun
 

Følg IN magasinet på Facebook