Hjem » Trondheim »  En spennende høst på Britannia Hotel

En spennende høst på Britannia Hotel

Britannia Hotel er et levende hotell og en kulturell attraksjon med sine arrangementer. Hver måned arrangerer de spennende konserter, utstillinger og mat- og drikke-events. Her er noen av arrangementene vi gleder oss til fremover.

Mari Boine Trio (7 - 8 okt)
Mari Boine, en av våre store internasjonalt og nasjonalt anerkjente artister, åpner høsten i Palmehaven. Hun har levert flere albumklassikere i som. Gula Gula, Eight Seasons og ikke minst live plata Eallin’.

Lars Lillo-Stenberg (28 - 29 okt)
Lars Lillo har vært en av våre mest aktive og produktive kulturpersonligheter siden Delillos debuterte med Suser avgårde i 1986. Det er et utømmelig lass av gode Lillo-signerte låter, samt egne tolkninger av andre store låtskrivere, som f.eks. Alf Prøysen han kan velge fra når han setter sammen repertoaret.

Göran Fristorp (4 - 5 nov)
Svenskenes store visekunstner Göran Fristorp er enormt populær i Norge og han kommer til Britannia med sine kjæreste viser. Hadde Nitimen hatt en oversikt over spilte artister, så ville nok Göran ligget høyt oppe.

Julebordsesongen

Wenche Myhre (15 - 16 nov)
Julebordsesongen sparkes i gang med Wenche Myhre. Wenche er råsprek, hun har med seg sitt band, og kommer til å sette Palmehaven på hodet. Hun fylte akkurat 75 år, men det syns ikke, la henne være ung!

Bjørn Tomren (22 nov)
Stjernekampvinner Bjørn Tomren kan gjøre alt han, men å fylle intime Palmehaven med sin tilstedeværelse og artistiske nerve, vil garantert bli en helt spesiell opplevelse. 

Bettan og Are Hembre (29 - 30 nov og 1 des)
Konsertene blir fylt med humor og musikalitet og sangglede. Joviale Bettan og Are, er velkjente for de fleste, og komplettert av den utsøkte stryketrioen Trio No Treble og musikalsk leder Trond Hustad vil sørge for tre flotte kvelder i Palmehaven.

Liv Ellen Rønning Ensemble (6 - 8 des)
Trøndelags nye Jazzprinsesse, Liv Ellen Rønning, har med seg sin faste trio og en strykekvartett. De skal spille å synge seg gjennom «The Great American Swinging Christmas songs». Det er stemning, det er unge fremragende artister, og det er de gamle standardlåtene, spilt og sunget med ærbødighet. 

Ole Edvard Antonsen (13 - 15 des)
Ole Edvard har gjort det til en tradisjon å ta med seg venner og horn og fylle Palmehaven før jul. I år vil alle som vanlig få en klump i halsen når Ole Edvard renser trompeten og blåser avgårde O Helga Natt – vakrere blir det ikke. En fornøyelig affære, fylt med nydelig julemusikk og noen gode historier.

Fakta

• Hvor: I Palmehaven på Britannia Hotel i Trondheim britannia.no
• Billetter & program: dora3.no

Tekst: IN magasinet
 

Følg IN magasinet på Facebook