Hjem » Asker&Bærum »  En ny og spennende butikk

En ny og spennende butikk

I august åpnet butikken Hånden På Verket i Verksgata 5. Butikken er et samarbeid mellom 8 flotte damer som arbeider innen kunst og håndverk. 

Hos Hånden På Verket vil du kunne finne et spennede utvalg av design, produksjon og salg av strikkeprodukter, smykkedesign, skinnvesker og interiørtekstiler, samt keramikk og skulpturer.

Birgitte Krøll Didriksen

Birgitte Krøll, som er fra København, lager unik, spennende og lett gjenkendelig keramikk – hun har helt sin helt egen stil. Alt er håndlaget i de fineste materialer. Hun selger sin keramikk hos Hånden På Verket.

Marit Buset

Marit er daglig leder av Strikkemaskiner AS og eneimportør av Silver Reed strikke-maskiner. Hun har siden 1990 drevet med design, produksjon og salg av strikkevarer. Hun underviser i studiet Kreativ Maskin-strikking ved Universitetet i Sørøst og driver kurs i maskinstrikking i butikken.

Linn Sigrid Bratland

Linn Sigrid driver design og produksjon av håndlagde smykker i sølv og emalje i Vinje i Telemark.

Galleri Skogøy

Kristin Skogøy er nordlending, med base i Bodø der hun veksler på å jobbe som overlege på fødeavdelingen og i eget keramikkverksted. Det tredimensjonale har alltid fascinert henne, både i jobb med ultralyd og i møte med det fantastiske materiale som leira er.

Anne-Lises Strikkestudio

Anne-Lise arbeider med design, produksjon og salg av strikkeprodukter. I tillegg driver hun import og salg av maskinstrikkegarn i høy kvalitet og garnpakker til håndstrikk.

Strikkedesign og produksjon av klær ved Siv Hardersen

Det spesielle ved Siv Hardersen sine klær er at mange av dem er tovet eller strikket i grove materialer til utendørs og vinterbruk.

Strikkedesign og produksjon av klær ved Mona Røyneberg Haugen

FJELLFABEL blir drevet av Mona Røyneberg Haugen. Det er vesentlig unike plagg med modernisert mønster, samt produksjon av utvalgte modeller.


Duodu

Kolleksjonen til DUODU består av basisplagg som jakker, skjørt, gensere, pulsvaremere og skjerf i mange forskjellige farger. Klærne strikkes i 100% merinoull. De arbeider under mottoet: MORSOM ENKEL ELEGANT. De vil i perioder også stille ut UNIKA plagg. 

Hedvig Harmati

Hedvik er tekstildesigner og bor i Budapest. Hun designer og lager interiørtekstil og vesker i ku- og kalveskinn.

Facebook: Hånden på verket

Tekst & foto: Stein Olav Kåsa
 

Følg IN magasinet på Facebook