Hjem » Oslo » Reiser & opplevelser »  En ny æra

En ny æra

Som gjest ved Norges fremste forretningshotell, First Hotel Millennium, er du garantert en fornøyelig opplevelse, enten du kommer med jobb eller reiser privat.
Photo: Stianbroch / stianbroch.com

I det businessbibelen, The Wall Street Journal, betegner som reiselivsbransjens Oscar, World Travel Awards, har First Hotel Millennium blitt belønnet med tittelen «Norges ledende forretningshotell». Det er ikke tilfeldig.

Photo: Stianbroch / stianbroch.com

Oppgraderer hotellet

Hotellet tilbyr 112 elegante rom, som alle er utrustet med romslig arbeidsplass, trådløst nett og solide tregulv. Reiser en med familien, har de pakkeløsninger som passer foreldre på farten. Ønsker man ytterligere komfort, kan hotellet tilby superior - og juniorsuiter som tilfredsstiller kravene til den kresne. Og har man behov for litt frisk luft, og ikke har noe mot en av byens beste utsikter, kan man reservere et av hotellets ettertraktede rom med takterasse. For å sikre gjestene en kvalitetsopplevelse, også i fremtiden, totalrenoveres Millenniums lokaler i Tollbugaten. Det klassiske preget ivaretas, men interiøret byttes ut og pusses opp. Prosjektet vil gjennomføres gradvis frem mot september, uten at gjestene underveis vil finne renovasjonsarbeidet sjenerende.

Photo: Stianbroch / stianbroch.com

Nyt restaurant Bocca

First Hotel Millennium befinner seg ved kvadraturen, med paradegaten, Karl Johan, en fem minutters spasertur fra hotellet. Du kan regne med å bruke tilsvarende antall minutter, med trikk eller taxi, til sommeraktiviteter ved Oslofjorden og maritim hygge på Aker Brygge. Men om været er med en, vil nok de fleste hevde at byen oppleves best til fots. Kulturfasiliteter som opera, teater, varehandel, barer, cafeer og restauranter, er verken langt unna eller særlig vanskelig å navigere seg frem til. Det anbefales likevel at en, under oppholdet, besøker hotellets restaurant, Bocca. Bord bestilles enkelt på hotellets nettsider. På Bocca varter hotellets italienske kokk opp med et mangfold av autentisk antipasti, pizza og pasta. Delikate retter vi alle kjenner igjen. Den tilknyttede baren er i tillegg et yndet sted for kaffemøter eller drinker med venner.

Photo: Stianbroch / stianbroch.com

Hovedstaden fra helikopter

Hotellet har knyttet til seg en rekke aktører for å kunne tilby et bredt og variert underholdningstilbud. Hvorfor ikke vise besøkende forretningskontaker hovedstaden fra et helikopter? Under helikopterturen blir en guidet over Oslo og fraktet videre til den sørlige delen av Oslofjorden for Middelhavsinspirert lunch på Villa Malla Restaurant. På kvelden kan hotellet ordne en helaften hos en annen samarbeidspartner, Wallmans Salonger, hvor artistene serverer spektakulære opptredener like naturlig som de bringer måltider til bordene. Du garanteres en komplett kveld, supplert med utpreget burlesk sang og dans. Ved større arrangementer samarbeider hotellet med Oslo Militære Samfunn og Felix Konferansesenter, også kjent som attraktive destinasjoner for konferanser med mange besøkende. First Hotel Millennium organiserer da pakker med overnatting og bespisning. For detaljert informasjon om booking, send gjerne en epost til: millennium@firsthotels.no.

Photo: Stianbroch / stianbroch.com

Anerkjent Skandinav

First Hotels, som eies av nordmannen Asmund Haare, er blant Skandinavias mest anerkjente hotellkjeder. Konsernet ble opprettet i 1993 og har siden ekspandert gjennom både oppkjøp og nyetablering. I dag omfatter First Hotels 45 særegne eiendommer, posisjonert i håndplukkede byer i Norge, Sverige og Danmark. De har vunnet flere bransjekåringer, blant annet for Danmarks beste hotellkjede, og lever dermed opp til deres uttalte ambisjon om å utruste gjestene med valgfrihet og kvalitetsopplevelser. First Hotels har klart markert seg med en samfunnsbevisst profil, og kan skilte med å være den første skandinaviske hotellkjede som forplikter seg til FNs Global Compact. De følger også opp miljøet med svanemerking av konsepthotellene. Det synes på porteføljen, som blant annet består av designorienterte femstjernes hotell, som Oslos First Hotel Grims Grenka, First Hotel Reisen i Stockholm og det prisbelønte First Hotel Skt. Petri i København, at alle hotellene preges av individuell atmosfære og innredning. Du vil alltid finne et First Hotel som møter dine preferanser.
 
Tekst: Ann Jessica Lien | Foto: Stian Broch