Hjem » Trondheim »  En god plan er en god start

En god plan er en god start

Svane Kjøkkenet har etablert seg i Trondheim på Bassengbakken 1. Her har to selverklærte kjøkken-nerder åpnet egen butikk for å kunne tilby dansk design av ypperste klasse til kjøkkenkunder i Trondheim og omegn.

Midt-Norges eneste Svane Kjøkkenet-butikk ligger på Solsiden i Trondheim. Den eies og drives av Hilde Bøe og Nina Zahl-Johansen, som begge har lang fartstid fra kjøkkenbransjen. Svane Kjøkkenet er 100% dansk design og alle kjøkken produseres i Danmark. De har over 25 års erfaring i å levere kjøkken. Svane er kjent for sin kvalitet og stolte håndverkstradisjoner. Svane Kjøkkenet kan tilby løsninger for alle rom i hjemmet, og i tillegg til kjøkkenet kan de levere garderober, innredning til bad og vaskerom og til-passet oppbevaring til stue. Utvalget er stort i forskjellige størrelser av skuffer og skap, og ikke minst er deres design slik at du kan mixe og matche mellom deres modeller for å skape ditt personlige uttrykk. 
– Vårt motto er EN GOD PLAN ER EN GOD START, forteller Hilde Bøe og Nina Zahl-Johansen hos Svane Kjøkkenet Trondheim.
De starter derfor alltid et samarbeid med et innledende møte med kunden for å kartlegge hvordan man skal kunne tilby en best mulig kjøkken-løsning.

Hos Svane Kjøkkenet starter de ansatte alltid et samarbeid med et innledende møte med kunden for å kartlegge hvordan man skal kunne tilby en best mulig kjøkkenløsning.

Hva er temaene i det innledende og første møte?

Det starter med å forstå hva ambisjonen er, og er det man kaller arealdisponering og kjøkkenplanering. Så står materialvalg for tur og valg av det rette kjøkkenet som passer for deg med tilbehør. Forberedelser til møtet er å fremskaffe en god plantegning over rommene, og plantegning er et av de viktigste verktøyene for en kjøkkenarkitekt.
Det å bygge hus, det å renovere, det å investere i kjøkken, bad og garderober er store valg som krever en god plan for det aller beste resultat, et resultat du ikke hadde tenkt på, men som oppstod i et tett og nært samarbeid med en bred og unik kompetanse hos Svane Kjøkkenet.
– Vi ønsker å finne en kjøkkenløsning som blir akkurat slik du ønsker deg, avslutter Hilde og Nina. 

FAKTA Svane Kjøkkenet Trondheim

Tekst: IN magasinet| Foto: Svane Kjøkkenet

Følg IN magasinet på Facebook