Hjem » Asker&Bærum »  Ekte kjøkkenglede på Bekkestua

Ekte kjøkkenglede på Bekkestua

Bekkestua Kjøkkenstudio er ikke helt som andre kjøkkenbutikker. Ikke bare holder de til på en annen kant av byen enn konkurrentene, som frittstående butikk velger de selv sine leverandører. Her får du dermed fleksible løsninger skreddersydd til dine behov fra anerkjente leverandører som Arens, Kungsäter Kök og Crown.

Drømmer du om å pusse opp kjøkkenet er det vel verdt å ta turen innom Bekkestua Kjøkkenstudio. Forretningen som holder til i Gamle Ringeriksvei skiller seg nemlig mye fra de store kjedebutikkene og etter et besøk her er du nærmest garantert å få ny inspirasjon i jakten på akkurat ditt drømmekjøkken. Bekkestua Kjøkkenstudio er nemlig noe så sjeldent som en helt frittstående kjøkkenbutikk og drives av samboerparet Torill Rolfsvåg og Erik Faale. Opprinnelig het firmaet Crown Kjøkkenstudio Bekkestua og førte kun kjøkken fra Crown Imperial. Men da de utvidet med to leverandører til, Arens og Kungsäter Kök, føltes et navneskifte naturlig. Det er ikke alltid like enkelt å vite hvor man skal begynne når man skal pusse opp kjøkkenet. Hos Bekkestua Kjøkkenstudio får du tett oppfølging gjennom hele prosessen fra begynnelse til slutt. Blant annet får du på forhånd fotorealistiske tegninger av kjøkkenet som til forveksling ligner fotografier. De gjør også totalprosjekter hvor kundene i tillegg til nytt kjøkken også ønsker garderober, bad eller innredning til øvrige rom.

Ny designer

I fjor utvidet de dessuten teamet med en ny designer. Kacper Kocemba har lang utdannelse innen interiørdesign og mye erfaring med kjøkken. Hans bakgrunn gjør at han ser på kjøkken med litt andre øyne og hans design har gjerne et mer kontinentalt og urbant preg.
– Mine design er nok litt annerledes med et mer kontinentalt uttrykk. De har gjerne mer farger enn hva det har vært i Norge hvor det har vært mye hvite kjøkken med sort benkeplate. Men nå begynner det å komme mer farger også her. Vi forsøker å vise kundene våre litt annerledes uttrykk og fargevalg. Selv om man ønsker et hvitt eller grått kjøkken så kan man gjøre mye med ulike fargetoner og materialer, forteller Kacper. 

Moderne kjøkken fra Estland

Arens har lenge vært en kjent kjøkkenleverandør i andre europeiske land, men her til lands er Bekkestua Kjøkkenstudio den eneste butikkforhandleren. Men stadig flere får øynene opp for den estiske kjøkkenprodusenten og ved Bekkestua Kjøkkenstudio forteller de om en økende interesse. De siste årene har Estland vokst frem som en av de største produsentene av trevirke og møbler i Europa. Arens har produsert kjøkkenmøbler siden 1992 og er i dag Estlands største kjøkkenprodusent. 
– Arens er et stort firma med en topp moderne fabrikk hvor nesten alt er automatisert. Fabrikken er veldig fleksibel og kan skreddersy de fleste løsninger uten tillegg i prisen. Siden vi ikke har standardmål kan vi også tilby skreddersydde bad og garderober, i tillegg til ulike møbler som bokhyller eller tv-benker.

Ingen fingeravtrykk med nanoteknologi

Modellen med Fenix Nano Teknologi har på relativt kort tid seilt opp som en av de mest populære fra Arens. Fenix er et materiale som har blitt stort i møbelmarkedet. 
– Dette er en helt ny type laminat som har supermatte overflater. Får man en ripe så kan den enkelt tørkes av med en klut eller om den er litt dyp så forsvinner den med strykejernet på 90 grader. Dessuten slipper man fingermerker, noe som har vært et problem særlig på mørkere kjøkken, sier Kacper med et smil.
Som frittstående butikk og ikke en del av en kjede har Bekkestua Kjøkkenstudio stor fleksibilitet til å hente inn akkurat det kundene ønsker og tilpasse hvert kjøkken til hver enkelt kunde. Ved siden av Arens fører de også kjøkken fra svenske Kungsäter Kök. Dette er eksklusive kjøkken i heltre laget etter gamle håndverkstradisjoner helt etter kundenes ønsker. 
– Vi setter pris på at vi selv kan velge hva vi ønsker å vise frem og føler det gir oss et fortrinn fremfor kjedebutikkene. Vi forsøker å skifte utstillingene ofte slik at vi får vist frem nyhetene. Det er viktig for oss å holde oss oppdaterte og vi deltar mye på messer i både inn- og utland for å få ny inspirasjon. I tillegg synes vi det er viktig å tilby kundene våre bredde i utvalget, innen hvitevarer har vi for eksempel alt fra de kjente merkenavnene til det mer utradisjonelle som store komfyrer håndlaget i Frankrike. En av de største trendene innen hvitevarer akkurat nå er benkeplater med downdraft ventilatorer. Det er en fin måte å skjule ventilasjonen og man kan ha platetoppen akkurat hvor man vil. Det er også tydelig at mange setter pris på ting som er litt annerledes. Blant annet har vi flotte framskap til kaffemaskinen som har blitt utrolig populære, sier teamet ved Bekkestua Kjøkkenstudio og ønsker alle hjertelig velkommen til en hyggelig kjøkkenprat!

FAKTA: Bekkestua Kjøkkenstudio

• Adresse: Gamle Ringeriksvei 32, 1357 Bekkestua
• Telefon: 99 22 88 77
• E-post: torill@bekkestuaks.no
• Webside: www.bekkestuaks.no
• Facebook: www.facebook.com/crownbekkestua
• Åpningstider: Man-fre 11–17, tors 11–18 & lør 11–15

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Bekkestua Kjøkkenstudio
 

Følg IN magasinet på Facebook