Hjem » Asker&Bærum »  Eksperter på baderommet

Eksperter på baderommet

Badet er uten tvil det mest kompliserte rommet å pusse opp. Ikke bare skal det være funksjonelt og flott å se på, det er også mange tekniske krav å forholde seg til. Derfor er det viktig å få hjelp av noen som kan faget. Hos Bærum VVS Senter på Rud har de lang erfaring med baderom, og kan hjelpe deg med alt du trenger for at du skal få realisert ditt drømmebad!

Bærum VVS Senter kan slå i bordet med Bærums største baderomsutstilling. Tar du turen innom butikken på Rud er du nærmest garantert å finne ny inspirasjon blant utstillinger fra anerkjente leverandører som bl.a. Villeroy & Boch, Tapwell, Dansani, Vipp og Scala Bad. I tillegg har de også en stor avdeling med mindre interiørartikler fra leverandører som Jonathan Adler, Lexington og House of Hackney. Her finner du med andre ord alt du trenger til baderommet.

Fagkunnskap

Noe av det som er med på å gjøre Bærum VVS Senter så unike, er den faglige kunnskapen som ligger i bunn for alt de gjør. 
- Vi har skikkelig kompetanse på rør her på huset, det er det ingen tvil om, sier daglig leder Robert Fossum.

- Det er nemlig langt vanskeligere enn folk flest tror å pusse opp eller bygge våtrom. Folk flest aner lite eller ingenting av hva som skal til for å få et perfekt resultat. Ofte så merker vi for eksempel at kunden tror at de har større plass enn de faktisk har. Dette er virkelig ikke noe for amatører. Det er faktisk veldig dyrt og velge feil. Vi er gode på å sette i gang kreative prosesser sammen med kundene. Vi jobber for kunden og ser alltid an hva kunden har behov for. Det er også en ekstra trygghet for kunden at de opplever at de blir ivaretatt, og får det de trenger. Ikke nok med at vi er knallgode på fag. I tillegg er vår butikksjef Daniella utdannet interiørdesigner. Hun har et øye for detaljer som få andre, og har høynet interiørkompetansen her på huset med mange hakk. Hun er en fantastisk sparringspartner når du skal i gang med oppussing av badet. Noe av hemmeligheten er å klare å se det store bildet, og samtidig se detaljene. Det er dette Daniella er så god på, skryter Robert. 

Starter snart med fliser

Bærum VVS Senter begynner også snart med fliser til gode priser. Da blir de enda mer komplette på baderom, så det kommer til å bli vrient å finne gode argumenter for å finne andre leverandører en Bærum VVS Senter.

FAKTA: Bærum VVS Senter

• Adresse: Olav Ingstads vei 3, 1351 Rud
• Telefonnummer: 67 80 85 80
• Epost: post@barumvvs.no
• Web: barumvvs.no
• Facebook: facebook.com/barumvvs
• Instagram: instagram.com/barumvvs
• Åpningstider: Man–tors 10–20, fre 10–17 & lør 10–15

Tekst & foto: Stein Olav Kåsa
 

Følg IN magasinet på Facebook