Hjem » Asker&Bærum »  Dykking i Oslofjorden

Dykking i Oslofjorden

Oslofjorden Dykkesenter tilbyr noe for enhver, uansett om du er nybegynner, feriedykker, fridykker, snorkler eller erfaren dykker.

Dykketur til Papua New Guinea.

Dykking er en fantastisk familieaktivitet som gir minner for livet. De som jobber i butikken er aktive dykkere, og alle er divemastere eller instruktører. Dette er for at de skal ha optimal kunnskap om det utstyret de selger, og dermed kunne gi best mulig hjelp til valg av utstyr. Både Heide Marie og Monica er aktive dykkere, både på sportsdykking og innenfor teknisk dykking, grottedykking, rebreather og trimix dykk.

For hele familien

Hos Oslofjorden Dykkesenter kan 8-9 åringer komme på PADI Bubblemaker kurs, og allerede fra de er 10 kan de ta PADI Open Water JR Diver. 
– Ungene elsker å dykke. Mange er litt skeptiske i starten, men de synes dette er veldig spennende, og så får de en utrolig mestringsfølelse som de kan ta med seg videre. 
Oalo Dykkersenter tilbyr alt av kursing fra PADI Bubblemaker og opp til PADI Master Instructor, Tec kurs fra 48 meter og helt ned til 100 meter. På den måten du kan utvikle deg som dykker, samtidig som du holder deg til kjente instruktører du vet du kan stole på. Utdanningsorganisasjonene Oslo Dykkersenter kjører kurs gjennom er PADI og IANTD VRAKDYKKING.

Sindre og Monica strålende fornøyde etter en dykketur.

Vrakdykking

Oslofjorden Dykkersenter kan også tilby vrakdykking ned til «DS Oksvald», som ligger på 4 til 10 meters dyp i innseilingen til Vollen. Båten er godt bevart og er et hjem for masse fisk, nakensnegler og en nyinnflyttet Rognkjeks som flyttet inn i det ene lasterommet nå i vår. Dette er en perfekt dykkeplass på vinterhalvåret når sikten er på sitt beste, og det er kort vei tilbake til butikken for å varme seg etter en time i iskaldt vann.

Stolt jente med dipolm for gjennomført dykkerkurs.

FAKTA: Oslofjorden Dykkersenter

• Lær å dykke og opplev den spennede undervannsverdenen. Oslofjorden Deykkersener har også alt du trenger av utstyr for å få en god opplevelse som snorkler eller dykker.
• Oslofjorden Dykkesenter tibyr dykkerutdanning til alle dykkerinteresserte. PADI Open water kurs hver uke. Emnekurs for enhver smak. De arrangerer spennede dykkereise og aktiviteter. De har dykkerutstyr av høy kvalitet. 
• Adresse: Vollen Marina, Slemmestadveien 416, 1390 Vollen
• Åpningstider: Man-fredag 12-18, lør 9-15 & sønd 9-12.
• Tlf: 678 01 212
• Email: info@ofds.no
• Web: ofds.no
• Instagram: instagram.com/oslofjordendykkesenter
• Facebook: facebook.com/OslofjordenDykkersenterAs

Tekst: Stein Olav Kåsa | Foto: Oslofjorden Dykkesenter & Stein Olav Kåsa
 

Følg IN magasinet på Facebook