Hjem » Asker&Bærum »  Din totalleverandør av BAD

Din totalleverandør av BAD

Noe som er det som spesielt hyggelig på Stabekk er alle de familieeide bedriftene der vi møter eierne bak disken. Lommedalen Bygg og Rørleggerbedrift AS eller LBR som de kaller seg til hverdags, er en av disse.

Lillian og Johan Fredrik Gjersøe har hatt showroom og kontor I Lokalene i kinogården sentralt på Stabekk siden 2014. Om du drømmer du om nytt bad har LBR fagkunnskapen, godkjenninger og ekspertisen som skal til slik at du får et bad som oppfyller alle krav. Her finner du dessuten alltid de siste trendene innen baderomsinnredning. 

Det er ikke alltid så enkelt å vite hvor man skal begynne, når man skal pusse opp badet. Ikke bare skal det være funksjonelt og innbydende, det er også mange tekniske krav å forholde seg til. Hos LBR får du eksperthjelp til hele prosessen slik at du får akkurat det badet du vil ha.

Koordinere hele jobben

– Fordelen med oss at vi kan ta hele prosessen, sier Lillian.
– Vi kan koordinere og utføre hele oppussingsarbeidet i samarbeid med kunden, og det er selvsagt veldig greit for kunden å bare forholde seg til en aktør. Vi har flere team med dyktige håndverkere med fagkunnskap som rørleggere, murere, flisleggere og en egen tømrer avdeling som kan gjøre absolutt alt i forhold til påbygg og rehabilitering av boliger. I tillegg har vi lang erfaring som totalleverandør av komplette bad og våtrom, og det betyr at vi gir kundene både sikkerhet og den nødvendige dokumentasjon. Bruker du uautorisert arbeidskraft og det oppstår en ulykke er det slett ikke sikkert at forsikringen din dekker skadene. Da kan det bli veldig dyrt!

LBR har et stort varesortiment og de fører de aller fleste merkevarer innen bad. Ettersom de også er medlem i VVS Eksperten, får kundene svært gode kjøpsfordeler. LBR kommer gjerne på en gratis befaring og bidrar gjerne på et innledende nivå med ideer, og kan bistå med ideer og gode planløsninger.t

FAKTA: Lommedalen Bygg og Rørleggerbedrift AS


Tekst: Stein O Kaasa |Foto: LBR & Stein O Kaasa

Følg IN magasinet på Facebook