Hjem » Oslo »  Det mest anvendelige smykket i smykkeskrinet

Det mest anvendelige smykket i smykkeskrinet

En klokke viser ikke bare tiden, den sier også mye om den som bærer den. Hos Gullsmed Heyerdahl finner du klokker fra Baume & Mercier som både vil være prikken over i’en til ethvert antrekk, og som garantert vil bli det mest anvendelige smykket i smykkesamlingen din!

Til venstre: Hampton klokkene er slående og vakre smykker som former seg pent rundt håndleddet. | Til høyre: Baume & Mercier lanserer med den nye Riviera kolleksjonen en sporty damemodell.
Til venstre: Hampton klokkene er slående og vakre smykker som former seg pent rundt håndleddet. | Til høyre: Baume & Mercier lanserer med den nye Riviera kolleksjonen en sporty damemodell.

Blar man i de store motemagasinene ser man tydelig at klokker er blant det viktigste tilbehøret man kan ha til garderoben. En lekker klokke kan virkelig løfte et antrekk til nye høyder, samtidig som den sier noe om deg og din stil. Klassiske og tidløse klokker går heller aldri av moten, og kan brukes til ulike antrekk og anledninger i mange år fremover. Nettopp derfor bør en klokke være en like naturlig del av smykkeskrinet ditt som dine andre smykker, og ikke minst bør klokken være ditt mest anvendelige smykke. Hos Gullsmed Heyerdahl finner du de kjente klokkene fra sveitsiske Baume & Mercier. Her får du dessuten hjelp til å finne den klokken som passer perfekt til akkurat deg og dine behov!

Sveitsisk kvalitet møter moderne design

Baume & Mercier er et av de eldste sveitsiske klokkemerkene, og kan skilte med en over 190 år lang historie. Deres håndlagde ur er kjente verden over for sine presise og stødige urverk av høy kvalitet, samtidig som designet er moderne og alltid i takt med tidsånden. Et klassisk og feminint armbåndsur går aldri av moten og gir et smakfullt og elegant inntrykk.
En klokke fra Baume & Mercier er både prikken over i’en til hverdagsantrekket, samtidig som den diskret og elegant også passer til mer formelle antrekk. Baume & Mercier er dessuten opptatt av at du skal ha valgmuligheter. Deres damemodeller finnes i en rekke ulike størrelser og design. Enten du ønsker en sporty eller en mer klassisk modell skal det godt gjøres ikke å finne noe som passer til din stil fra en av deres flotte kolleksjoner. I tillegg kan du velge mellom et bredt utvalg fargede tallskiver, og opptil 11 remmer i forskjellige farger som enkelt kan skiftes. Dermed kan du selv velge hvilket uttrykk du ønsker alt etter humør, antrekk eller anledning.

Til venstre: Med sin karakteristiske rektangulære form er Hampton-kolleksjonen inspirert av art deco | Til høyre: Classima-kolleksjonen fås i fire forskjellige størrelser, og leveres med automatisk urverk eller quartz.
Til venstre: Med sin karakteristiske rektangulære form er Hampton-kolleksjonen inspirert av art deco | Til høyre: Classima-kolleksjonen fås i fire forskjellige størrelser, og leveres med automatisk urverk eller quartz.

Tidløs eleganse

De forskjellige kolleksjonene til Baume & Mercier har ulike særpreg og karakteristikker, slik at du kan finne din egen stil. Drømmer du om tidløs eleganse hvor klokken er som et vakkert smykke rundt håndleddet så er Classima-kolleksjonen perfekt for deg. Den fås i fire forskjellige størrelser, og leveres med automatisk urverk eller quartz. I tillegg kan du velge blant forskjellige tallskiver som klassisk hvit eller perlemor med diamanter. Ønsker du et helt annet uttrykk så kan du isteden la deg friste av Hampton-kolleksjon. Med sin karakteristiske rektangulære form er den inspirert av art deco, og klokkene er et slående og vakkert smykke som former seg pent rundt håndleddet.
Riviera-kolleksjonen ble lansert for første gang i 1973 og er skapt for deg som ønsker en klokke til enhver anledning. Den er sporty, men likevel sofistikert og passer godt sammen med andre smykker. Den karakteriske 12-kantede kransen rundt glasset gjør at den er enkel å kjenne igjen. Riviera-kolleksjonen består av til sammen 12 modeller, syv modeller til herre og fem modeller til dame. Baume & Mercier sitt nye FastStrap System gjør kolleksjonen enda mer spennende og anvendelig. Dette systemet gjør nemlig at du enkelt og på bare noen sekunder kan bytte fra lenke til gummi-rem og tilbake igjen, helt uten bruk av verktøy. Her kan man velge blant tre ulike farger gummi-rem til han og hele fem forskjellige til henne. 
– Det er gledelig at Baume & Mercier med den nye Riviera kolleksjonen lanserer en sporty damemodell. Muligheten til å skifte kjapt og enkelt mellom gummi-rem og lenke gir anledning til å matche med farger og stil, sier Pia Kevin hos den norske importøren Product Line.

Riviera-kolleksjonen er sporty, men likevel sofistikert og passer godt sammen med andre smykker.
Riviera-kolleksjonen er sporty, men likevel sofistikert og passer godt sammen med andre smykker.

Den perfekte gaven

Mottoet til Baume & Mercier er «Affordable Luxury». Dette er stilren luksus som i kombinasjon med gode og praktiske løsninger skaper fantastiske klokker, men uten at du må tømme bankkontoen. Er du på jakt etter en gave til noen du setter pris på så er en tidløs og elegant klokke noe som mottakeren garantert vil sette pris på i mange år. Klokkene fra Baume & Mercier er flotte gaver til alle anledninger og aldersgrupper, fra morgengaver og fødselsdagsgaver til jubileer eller til minne om en spesiell anledning. Og ønsker du å gjøre gaven ekstra spesiell er det dessuten mulig å få en personlig gravering på baklokket!

Baume & Mercier hos Heyerdahl


Tekst: Mona Gullstein | Foto: Baume & Mercier
 

Følg IN magasinet på Facebook