Hjem » Oslo »  Delikatesser til matentusiaster hos Fjelberg Fisk & Vilt

Delikatesser til matentusiaster hos Fjelberg Fisk & Vilt

Med tiden har mange små, selvstendige spesialforretninger blitt borte, men Fjelberg Fisk & Vilt består. Fjelberg har levert delikatesser til kvalitetsbevisste matentusiaster i over 100 år og siden 1917 har lidenskapen vært kjærlighet og respekt for de beste råvarene fra naturens spiskammer.

Nå er det 3. generasjon Fjelberg som driver delikatesseforretningen i Bygdøy allé, og i dag består teamet av flere dyktige kokker. De er mer enn villig til å hjelpe deg med hverdagsmaten, sommerfestene, 17. mai buffeten eller de store og små anledningene.

Ferske fristelser

Det er helg og du kjenner stemningen når du går gjennom døren til Fjelberg på Frogner. Det bugner av ferske fristelser i ypperste klasse. All fisken er renskåret, østersene er friske og hummeren er nykokt. Havets delikatesser er innbydende anrettet i disken, klar til å friste enhver matentusiast. De ansatte behersker kunsten av godt håndverk og deler gjerne hummeren for deg eller skjærer røkelaksen i tynne, håndskårne skiver. Du trenger ikke være fagkyndig for å skjønne at dette er ekte lidenskap og kvalitet.

Nylagde matretter

Fra Fjelbergs eget kjøkken kjenner du duftene av nykokt fiskesuppe som setter deg tilbake til barndomsminnene. Når nylagde matretter kommer trillende ned i forretningslokalet fra kjøkkenet er middagen i boks. De smaksrike rettene er laget av erfarne kokker som kan sitt fag. Og det er vel ikke én kunde som går hjem uten en boks med husets skagenrøre i handleposen.

Leverer på døren

En herlig atmosfære kjennes i den lille, tradisjonsrike forretningen. Kundene går smilende ut av døren, med bugnende skalldyrsfat til kveldens festligheter. Det må nevnes at Fjelberg også leverer på døren hvor som helst i Oslo dersom du selv ikke har mulighet til å komme innom butikken. Det er tydelig at mange av kundene er stamkunder, som både kommer for den gode maten, de gode tipsene eller rett og slett for den hyggelige praten.

Uvurderlige tips

De ansatte har flere ganger bistått undertegnede med uvurderlige tips i forhold til oppsett av selskapsmeny. Hjemme hos oss har skalldyrfatet blitt fast 17.mai tradisjon. Når vi skal ha gjester, men ikke har tid til å stå på kjøkkenet i timevis, er skalldyrfatene til Fjelberg perfekte! Og husk; de lager også nydelige sashimifat og sesongbaserte delikatessefat fylt med snadder dandert på lekreste vis.
Fjelberg har detaljene, atmosfæren og de beste råvarene, som gjør ditt besøk til en spesiell opplevelse. Måtte de holde koken i 100 år til, minst!

FAKTA: Fjelberg Fisk & Vilt AS

Adresse: Bygdøy Allé 56, Oslo 0265
Telefon: 22 44 60 41
E-post: post@fjelberg.no
Webside: fjelberg.no
Facebook: facebook.com/fjelbergfiskvilt
Instagram: instagram.com/fjelbergfiskogvilt

Tekst: Stein Olav Kåsa | Foto: Fjelberg Fisk & Vilt
 

Følg IN magasinet på Facebook