Hjem » Trondheim »  Dansk legende tilbake i Trondheim sentrum

Dansk legende tilbake i Trondheim sentrum

Fra torsdag den 12. november er det igjen mulig å besøke Søstrene Grene i sentrum av Trondheim når den danske livsstilkjeden åpner dørene til den nye butikken i Olav Tryggvasons Gate 16. 

Butikken blir den tredje butikken i Trondheim, siden Søstrene Grene allerede er å finne på Sirkus Shopping og City Syd. Faktisk var Søstrene Grene også allerede i Trondheim sentrum helt fra 2010 og inntil februar i år, da leiekontrakten utløp og man begynte jakten på nye lokaler i byen. Den perfekte plasseringen viste seg å være bare 20 meter fra den tidligere butikken i Olav Tryggvasons Gate. 

I den nye butikken vil kundene kunne oppleve kjedens store utvalg av julepynt, julekuler og alt som ellers hører til i årets hyggeligste tid. Dessuten finner man et alltid skiftende utvalg av boliginteriør, mindre møbler, leker, hobbyvarer, innpakningsartikler og kjøkkenutstyr med mer. 
- Vi er veldig glade for at vi fant et nytt, passende sted i sentrum av byen der Søstrene Grene har mange lojale kunder. Spesielt i denne tiden er det godt å kunne tilby enda et sted dere kan besøke oss, slik at vi unngår trengsel i de enkelte butikkene. Sentrumsbutikken åpner med et helt nytt butikkinteriør, som er det første av sitt slag hos Søstrene Grene i Norge. Vi gleder oss til å vise frem den nye butikken», sier franchisepartner May Britt Markussen. 

Mikkel Grene, administrerende direktør og medeier i Søstrene Grene.

Med den nye butikken i Trondheim sentrum har Søstrene Grene 40 butikker i Norge. 
- Norge er et av våre best etablerte markeder utenfor Danmark, og det er med stor glede at vi igjen kan ønske våre kunder velkommen i Trondheim sentrum. Vi håper at den nye butikken kan være med på å bringe julegleden til byen i et usedvanlig og turbulent år for oss alle, sier Mikkel Grene, administrerende direktør og medeier av Søstrene Grene.

Om Søstrene Grene

Søstrene Grene er en dansk detaljkjede, som siden 1973 har jobbet for å forskjønne og skape glede i hverdagen gjennom fornyende og estetisk design, som inviterer til hyggelige stunder. Kjeden har over 240 butikker i en lang rekke europeiske land. Det velkjente danske navnet benyttes i alle markedene, og det unike konseptet med den sanselige butikkopplevelsen er den samme uansett hvor i verden man besøker en Søstrene Grene-butikk. Kjeden eies og drives av andre generasjon Grene fra hovedkontoret i Aarhus, mens butikkene hovedsakelig drives på joint venture- og franchisebasis. Søstrene Grene har dessuten nylig åpnet nettbutikk, som fortløpende utvides til nye land. På det nåværende tidspunktet tilbyr kjeden online-handel i Danmark, Tyskland og Nederland. Klare verdier og en sterk virksomhetskultur er kjennetegnene til Søstrene Grene, som har opplevd stor vekst og ekspansjon i de siste årene.
 

Følg IN magasinet på Facebook